Banca Transilvania şi FICX lansează Call Center Vizual

S.B.
Bănci-Asigurări / 11 august 2022

Banca Transilvania şi FICX lansează Call Center Vizual

Banca Transilvania şi FICX (CallVU) lansează pe piaţa românească Call Center Vizual, un mod nou de interacţiune a clienţilor cu BT.

Persoanele care iau legătura prin telefon cu echipa Call Center a Băncii Transilvania au opţiunea Call Center Vizual, meniu interactiv prin care pot selecta modul de obţinere a informaţiilor: prin self-service, chat, chatbot, aplicaţia BT Visual Help sau prin intrarea în dialog cu un consultant BT. Meniul cuprinde cele mai căutate categorii de informaţii: de la soldul contului, tranzacţii, extras de cont, IBAN, carduri, BT Pay, BT24, Neo, credite, depozite, popriri, la actualizarea datelor.

Accesul la Call Center Vizual se face în doi paşi:

apelarea BT Call Center (0264 30 80 28 sau 8028);

accesarea link-ului primit prin SMS, care direcţionează clientul spre platforma vizuală, fără a închide apelul.

"Lansarea Call Center-ului Vizual aduce clienţilor o alternativă nouă pentru banking la distanţă prin telefon, iar interacţiunea cu BT este astfel mai accesibilă. În acest parteneriat, fintech-ul a venit cu agilitatea şi tehnologia în ADN, iar Banca Transilvania, cu expertiză privind cunoaşterea clienţilor, cu experienţă financiară şi instrumente care ne ajută în managementul riscurilor", declară Ionela Roş, Director Contact Center & Customer Care, Banca Transilvania.

"Personalizarea experienţei clienţilor este cheia pentru o bancă, pentru a oferi valoare şi a crea customer engagement. Acest lucru este posibil prin folosirea unor canale digitale de ultimă generaţie şi a unor instrumente care susţin agilitatea băncii prin posibilitatea de a adăuga şi modifica partea digitală în funcţie de evoluţia preferinţelor clienţilor", afirmă Dr. Ori Faran, fondator şi director excutiv FICX.

În etapa pilot a platformei, banca a remarcat preferinţa clienţilor pentru experienţa vizuală: mai mult de jumătate au accesat Call Center-ul Vizual în perioada aprilie - iulie a.c.

Pentru această lansare, Banca Transilvania a colaborat, de asemenea, cu Enterprise Business Systems, partenerul BT în dezvoltarea soluţiilor de Contact Center.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Poza cu cladirea BT este incorecta. Cladirea prezentata in articol este fosta centrala a BT de pe strada Baritiu din Cluj-Napocqa. Cladirea a fost vinduta catre UBB, prin 2020. in fine

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb