Bancpost reduce avansul la creditele ipotecare

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 15 septembrie 2016

Bancpost a scăzut avansul solicitat pentru creditele ipotecare, pentru a veni în sprijinul clienţilor săi care îşi doresc să acceseze în continuare soluţii de creditare pentru locuinţe. Astfel, începând cu data de 15 septembrie a.c., avansul pentru creditele ipotecare în lei este de 25%, respectiv 35% pentru cele în euro.

Noile condiţii de creditare sunt aplicabile pentru împrumuturile cu o valoare mai mică de 150.000 euro şi asigurare de viaţă ataşată, acordate în vederea achiziţiei unei locuinţe de reşedinţă. Proprietăţile trebuie să fie din oraşe cu peste 15.000 de locuitori, în care piaţa imobiliară este una dinamică.

"Deşi ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluţii pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienţi în funcţie de profilul de risc asociat produselor de creditare. Această măsură facilitează accesul clienţilor la finanţare, susţinând în continuare nevoile acestora şi dezvoltarea pieţei imobiliare", a declarat Ana Popescu, Director Executiv Direcţia Credite Persoane Fizice.

Bancpost este o bancă universală importantă, cu o prezenţă de 25 de ani pe piaţa locală şi o reţea de 147 de unităţi şi 7 centre de afaceri. Banca deserveşte aproximativ 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali, pentru care oferă o gamă variată de produse şi servicii financiare. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieţei locale de carduri şi a dezvoltat reţele extinse de peste 530 ATM-uri, 6.100 POS-uri şi 190 de terminale automate de plată (APS-uri) care oferă acces comod şi permanent la serviciile băncii. Bancpost este partenerul exclusiv al American Express în România, fiind de asemenea şi reprezentant VISA şi MasterCard. Având în vedere angajamentul său de a sprijini performanţa şi valorile româneşti, Bancpost a devenit sponsor oficial al Echipei Naţionale de Fotbal începând din 2015.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb