Bang & Olufsen şi Cisco lansează căştile Bang & Olufsen Cisco 980

G.B
Comunicate de presă / 7 decembrie 2021

Bang & Olufsen şi Cisco lansează căştile Bang & Olufsen Cisco 980

Lucrul în sistem hibrid a generat o nevoie crescută de căşti multifuncţionale de înaltă calitate, deoarece angajaţii care se conectează de la distanţă doresc să reducă zgomotul de fundal din spaţiile în care lucrează sau vor pur şi simplu să se bucure de muzică atunci când se află în mişcare.

Bang & Olufsen (CPH: BO) şi Cisco (NASDAQ: CSCO) lansează Bang & Olufsen Cisco 980, un set de căşti premium de business, care combină design-ul unic şi sunetul puternic Bang & Olufsen, cu capabilităţile pentru întâlniri de la Cisco, inclusiv cu funcţia de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation), pentru comunicaţii de lungă durată şi sigure, conform unui comunicat remis redacţiei .

"Un sunet clar şi fără întreruperi este esenţial într-un mediu de lucru hibrid", a declarat Jeetu Patel, EVP şi GM, Cisco Security and Collaboration. "Suntem încântaţi să lucrăm cu liderii soluţiilor audio de lux, Bang & Olufsen, pentru a aduce pe piaţă un dispozitiv audio de business de cea mai înaltă calitate."

"Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu Cisco şi să valorificăm astfel punctele forte ale celor două branduri", a declarat Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen. "Clienţii îşi doresc astăzi un produs pe care să-l poată utiliza acasă, la serviciu sau când se află în mişcare şi să se simtă bine atunci când îl folosesc. Integrăm tehnologiile Cisco cu capabilităţile noastre în materie de sunet, design şi producţie, pentru a crea un produs audio conceput pentru o lume hibridă."

Funcţionalităţi Bang & Olufsen Cisco 980:

- Capabilităţi îmbunătăţite pentru afaceri: Datorită Bluetooth 5.1, integrărilor Webex, mesajelor vocale înregistrate şi comenzilor on-ear, care permit utilizatorilor să dezactiveze sunetul, să răspundă sau să încheie apelurile cu uşurinţă, Bang & Olufsen Cisco 980 asigură o conectivitate şi o funcţionalitate superioare.

- Comunicare clară: Îmbunătăţiţi apelurile, întâlnirile, experienţele video şi muzicale datorită sistemului audio premium şi reţelei de microfoane care utilizează tehnica beamforming de procesare a semnalului şi care creează un Virtual Boom Arm, valorificând funcţia de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation) şi oferind o experienţă de ascultare completă. Sunetul pătrunzător îi ajută pe utilizatori să se simtă ca şi cum s-ar afla la faţa locului, iar funcţia de anulare a zgomotului le permite utilizatorilor să se concentreze asupra sarcinilor la care lucrează.

- Confort de durată: Căştile Bang & Olufsen Cisco 980 sunt concepute să ofere un confort de neegalat, fiind realizate dintr-o structură uşoară, cu materiale de ultimă generaţie pentru a asigura o utilizare stabilă pe tot parcursul zilei.

- Management şi securitate: administratorii IT pot gestiona şi vizualiza rapid şi în timp real, dintr-o singură platformă, performanţele căştilor Bang & Olufsen Cisco 980. De asemenea, căştile oferă protecţie hardware şi software de nivel enterprise astfel încât apelurile şi conversaţiile să rămână în siguranţă.

Bang & Olufsen Cisco 980 vor fi disponibile pentru comandă la începutul anului 2022, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb