BARNA: "Susţin orice măsură, oricât de fermă, pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID-19"

J.P.
Politică / 14 iulie 2021

"Susţin orice măsură, oricât de fermă, pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID-19"

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marţi seara, că susţine orice măsură, oricât de fermă, care ar putea încuraja vaccinarea anti-COVID-19 în România, menţionând că în prezent nu există posibilitatea vaccinării obligatorii împotriva noului coronavirus, conform Agerpres.

"În ce priveşte vaccinarea, orice măsură, oricât de fermă este, o susţin cu toată convingerea. Adică eu chiar cred că ar fi trebuit să avem măsuri mult mai ferme în ceea ce înseamnă vaccinarea, în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar pentru persoane vaccinate, tocmai pentru a încuraja vaccinarea. Pentru că, da, vorbim de perspectiva unui val 4, care vedem ca în multe ţări din lume este deja activ. Vorbim de o tulpină care răspunde la vaccin, şi asta e foarte bine, dar pentru asta trebuie să fii vaccinat. Este mult mai molipsitoare, dacă la vechile tulpini, cea originală şi cea britanică, dintr-o familie de 5, la cea originală se infectau una sau două persoane, la cea britanică erau trei, la aceasta, Delta, la această ultimă tulpină, se infectează 5 din 5. Deci, dacă îţi intră virusul în familie toată familia face COVID. Ori e foarte important dacă eşti vaccinat să nu ai simptome deloc sau foarte uşoare sau nici măcar să nu ajungi la spital, faţă de varianta în care nu eşti vaccinat şi, Doamne fereşte, poţi să ajungi la Terapie Intensivă sau într-o situaţie foarte gravă. (...) Nu există, şi o spun din păcate, posibilitatea vaccinări obligatorii, e o chestiune pe care o înţeleg şi o respect, dar măsuri ferme prin care vaccinarea să fie încurajată le susţin, pentru că e soluţia prin care putem cu toţii să ne asigurăm că nu vom ajunge din nou în situaţiile neplăcute pe care le-am trăit anul trecut", a declarat Dan Barna, la postul B1 TV.

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care unele state din Europa, printre care şi Franţa, intenţionează să introducă obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 pentru lucrătorii din domeniul sanitar.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Bataia cu ranga, schingiuirea, dat foc in public = usr

    Satanistule holbat, presimt ca in curand o sa te linseze lumea pe strada!

    Daca ameninti pe cineva cu pumnul poate face ceea ce vrei tu. A fost asa doar o incurajare mai ferma?

    Drumul spre iad e pavat cu bune intentii. Dl Inalt Demnitar ar trebui sa se gandeasca bine ce fel de societate vrea sa vada. 

    avem 40 de cazuri pe zi idiotule...cea mai mare greseala pe care am facut-o a fost ca am votat cu asta si cu usr.

    daca el crede ca are dreptul sa ma oblige sa ma vaccinez, atunci am si eu dreptul sa-l oblig sa-si injecteze heroina. pt ca interzisul accesului la anumite chestii e obligare de vaccinare. cu nici un alt vaccin nu exista interdictii de genul asta! doar in ceea ce priveste mersul intr-o anumita tara sau alta. dar aia e diferit, pt ca nu locuiesc un tara aia sau nu sunt cetatean al ei. dar tu vrei sa-mi interzici accesul la evenimente de la mine din tara pt ca nu sunt vaccinat. ceea ce e o premiera totala.

    situatiile neplacute de anul trecut? nu e nici o dovada ca vor reveni, asa ca ciocul mic, Barna. Nici o tara nu a ajuns la nivelul nostru mic de cazuri dupa ce a avut atat de multe cate am avut in toamna si primavara asa ca nu poti sa extrapolezi cu ce s-a intamplat in alta parte si nici ce s-a intamplat anul trecut la noi. 

    1. Nu te enerva pe idiotul pe care l-ai votat. Cetatenii trebuie sa faca precum transgenderii si SUA - un baiat se considera fata. Un om normal nevaccinat se declara vaccinat deci este transvaccinat si trepanatii useristi/bolsevici nu mai au ce sa comenteze.

      Genial.

    Usor,usorl ajungem la dictatura

    Ăștia și-au dat seama ca s-au grăbit cu vaccinarea. Ca vaccinurile sunt încă experimentale iar reacțiile adverse pe timp lung nu sunt cunoscute și vor sa fie toți in situația asta. Eu nu vreau sa ma vaccinez. Nu sunt un pericol pentru nimeni in condițiile in care cei vaccinați pot sa transmită, ca și nevaccinați. Diferenta este ca vaccinați nu fac forme grave. Cica. Deci? Ceste logica?

    1. in cel mai bun caz este isterie a statelor, nu se mai gandeste limpede. ca vai ca se umplu spitalele din nou...daca se umplu (si asta ramane de vazut) se umplu cu oameni care au ales sa nu se vaccineze. daca dorinta statelor de a economisi bani a ajuns la nivelul la care sa ne oblige sa ne injectam cu chestii experimentale, inseamna ca statul a devenit ceva ce trebuie urgent inlaturat (nu o mai lalaim libertarian si anarhist, ca treptat, ca nu stiu ce. devine o urgenta). cel putin cei care decid in cadrul lui.

      unde imi interzic sa ma duc vaccinat, oricum nu o sa ma duc nici vaccinat. daca ma vaccinez, ma vaccinez de frica bolii, nu ca sa am libertate. asa ca chiar si vaccinat nu o sa profit niciodata de pasapoarte verzi sau cum le-or mai zice. nu exista pt mine, chiar de ma vaccinez de 10 ori. refuz sistemul. 

    LIMBRICULE STERP SA TE VACCINEZI TU FETITA STEARPA DE LA COTROCENI ÎMPREUNĂ CU GUVERNUL SAU SATANIST, MUIST, L. G.B.TIST, DE CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORII DE TARA, BAUTORUL DE SINGE, SLUGILE LUI ANTICRIST OBLIGATORIU. NU NOI ROMANII CREȘTINILOR ORTODOCȘI. NOI NU NE VINDEM SUFLETELE. DRAGI ROMANII VA ÎNCURAJEZ SA IEȘIM ÎN STRADA SA DAM FOC PALATELOR DE LA COTROCENI ȘI VICTORIA ȘI SA SCĂPĂM DE ACEȘTI DIAVOLII.

    Ma doare fix in cot de evenimentele tale, prostule.

    Citez: “ Ori e foarte important dacă eşti vaccinat să nu ai simptome deloc sau foarte uşoare sau nici măcar să nu ajungi la spital, faţă de varianta în care nu eşti vaccinat şi, Doamne fereşte, poţi să ajungi la Terapie Intensivă sau într-o situaţie foarte gravă”.

    Domnule Barna, ceea ce spui tu, se intampla si pana acum, adica PUTEAI sa ajungi la spital (asta daca nu erai internat fortat cum atu facut voi la inceput) dar nu era ceva sigur ca ajungi la spital… 95% dintre cazuri au fost forme usoare/asimptomatice!!! O spun chiar cei care coordoneaza vaccinarea si recunosc ca avem imunitate de turma!! Iar vorbesti prostii??? Serios acum, la voi la USR/PLUS, criteriul de admitere in partid e rata de prostii/ineptii debitate intr-o fraza pe minut??

    daca esti asa de tare in...gura, afiseza lista celor din guvern si partidul tau care s-au vaccinat, pe bune, nu cu ser fiziologic!

    alaturi de fiecare nume sa afisati si serul cu care v-ati vaccinat!

    asteptam maretule!!!!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb