BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

S.B.
Companii / 26 ianuarie 2021

BAT lansează un program de reciclare a dispozitivelor de încălzit tutunul

British American Tobacco continuă campania "ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT" cu un program de reciclare a versiunilor anterioare ale glo, dispozitivul care încălzeşte, nu arde tutunul, potrivit unui comunicat al companiei.

"BAT invită utilizatorii adulţi de glo să contribuie la protejarea mediului prin returnarea vechilor dispozitive gloşi, pentru a înlesni eforturile de colectare, a încheiat parteneriate cu reţelele de magazine InMedio şi Xpress, care vor pune la dispoziţie cca 350 de puncte de colectare separatăîn întreaga ţară. Pentru fiecare dispozitiv returnat în aceste puncte, utilizatorii vor fi recompensaţi cu un voucher în valoare de 50 de lei utilizabil pe loc în magazin, pentru produse din gama gloHyper şi Neo.", se arată în comunicatul BAT.

Întrucât versiunile anterioare ale dispozitivului glo, precum şi consumabilele dedicate acestora vor dispărea în curând de pe piaţă, BAT Romania lansează un program de colectare separată şi reciclare, derulat cu sprijinul ECOTIC şi al reţelelor de magazine InMedio şi Xpress. Cele 350 de puncte de colectare vor fi disponibile la nivelul întregii ţări, iar consumatorii adulţi care vor returna versiunile anterioare ale glo vor fi recompensaţi cu un voucher de 50 de lei, disponibil pentru utilizare în magazin pentru produse din gama gloHyper şi consumabilele Neo.

"Eforturile companiei se concentrează pe cercetarea şi dezvoltarea unor produse inovatoare ca gloHyper, care să ofere consumatorilor adulţi posibilitatea unor alegeri satisfăcătoare şi cu potenţial de risc redus. Dar o alegere la fel de importantă este şi aceea de a proteja mediul, prin măsuri sustenabile de eliminare responsabilă a produselor pe care nu le mai folosim.De aceea, prin programul de colectare separatăşi reciclare a versiunilor anterioare ale glo,ne dorim să contribuim la economia circulară şi, totodată, să facilităm decizia utilizatorilor noştri de a proteja mediul şi comunitatea în care trăiesc", a declarat Ileana Dumitru, Director juridic şi relaţii publice, Aria Europa Centrală şi de Sud din cadrul British American Tobacco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb