BCR implementează un sistem modern de securitate a sucursalelor

C.P.
Bănci-Asigurări / 18 aprilie 2010

Banca Comercială Română (BCR) va implementa un sistem modern de securitate a unităţilor sale prin reducerea plafoanelor de numerar existente în unităţi şi implementarea unui sistem complex de protecţie şi supraveghere permanentă a acestora prin sisteme avansate de securitate, camere video şi patrule mobile. În acelaşi timp, noile măsuri nu vor afecta servirea clienţilor, operaţiunile cu numerar efectuate de aceştia urmând a se derula normal.

"Existenţa numerarului în unităţile bancare le face pe acestea să fie potenţiale ţinte pentru agresori. Cu cât mai puţin numerar, cu atât mai puţin interes din parte potenţialilor infractori. Pentru a le face cât mai neatractive pentru agresori am hotărât să reducem semnificativ plafoanele de numerar din unităţile BCR prin aplicarea unui plan flexibil de alimentare cu numerar şi înlocuirea seifurilor cu aparate multifuncţionale specializate, care nu eliberează numerar decât în urma validării tranzacţiilor în sistemul informatic, a declarat Florentin Stanciu, directorul de management al securitatii în cadrul BCR.

"În acelaşi scop, stimulăm clienţii să efectueze tranzacţii fără numerar (prin intermediul cardurilor bancare ori internet banking). Aceasta le aduce economii semnificative de timp şi bani şi contribuie la reducerea operaţiunilor cu numerar din unităţi", a adăugat Stanciu.

În cadrul noului program, protecţia şi supravegherea unităţilor BCR se va face prin intermediul unor sisteme performante de securitate şi camere de luat vederi precum şi prin echipaje mobile de securitate cu rol de patrulare. Echipajele sunt asigurate de companii de securitate profesioniste, timpii de intervenţie fiind reduşi în mod semnificativ conform pre-testelor efectuate.

BCR înlocuieşte astfel paza umană permanentă a unităţilor sale cu sisteme avansate de securitate şi supraveghere precum şi patrule de securitate mobile, reducând în acelaşi timp atractivitatea unităţilor pentru potenţiali agresori prin dimininuarea semnificativă a numerarului disponibil în cadrul acestora.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb