BCR lansează George Junior

F.D.
Bănci-Asigurări / 14 septembrie 2023

BCR lansează George Junior

Banca Comercială Română (BCR) anunţă lansarea George Junior, un pachet de servicii dedicat copiilor între între 7 şi 13 ani, accesibil chiar şi 100% online, ce oferă acces la un cont bancar, la platforma de banking George şi la un card personalizat pe numele lor, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, costurile pentru George Junior sunt de 0 lei pe toată linia de servicii: administrare cont, plăţi la comercianţi, retrageri de la orice bancomat din ţară sau străinătate, precum şi aplicaţia George. Livrarea cardului copilului este, de asemenea, gratuită până pe 30 noiembrie, iar părintele poate avea acces gratuit la două carduri suplimentare ataşate contului copilului.

"Prin George Junior, copiii pot învăţa cum să devină independenţi în gestionarea responsabilă a banilor. Procesul pentru deschiderea unui cont pentru copii este gândit să fie cât mai simplu pentru părinţi. În plus, aceştia au control deplin asupra cheltuielilor realizate de copil, având posibilitatea de a monitoriza tranzacţiile, de a bloca cardul şi de a seta limite personalizate pentru cardul copilului. Tot ca măsură de protecţie pentru banii copiilor, ei pot opera tranzacţii doar pe 3 canale: la bancomat, online şi în magazine, cu reguli şi limite clare stabilite de părinte.

Ne propunem să aducem în ecosistemul George toţi membrii familiei, oferind produsele şi serviciile noastre bancare într-o experienţă digitală, complet integrată. În plus, unul dintre aspectele esenţiale pe care George Junior îl aduce este accesul la informaţii de educaţie financiară direct în aplicaţie. George le va oferi constant celor mici informaţii despre istoria şi valoarea banilor, despre diferenţele dintre nevoi şi dorinţe şi despre cum pot face alegeri financiare inteligente.

Părinţii pot folosi, în acest mod, ecosistemul George pentru a-i învăţa pe copii ce înseamnă banii şi economisirea, ceea ce va sprijini efortul educaţional pe întreaga lor perioadă de dezvoltare", a declarat. Vlad Huţuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail

În comunicatul BCR se mai precizează că: "George Junior se adaugă la portofoliul de produse şi servicii financiare pentru tineri al BCR accesibile 100% digital şi care include:

George Kids, pentru copii între 0 şi 6 ani;

George Young, disponibil pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 17 ani;

George Students, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 21 ani."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb