"Be the Boss!"-Programul Busines$ Kit s-a lansat şi în ţara noastră

Monica Câmpan
Ziarul BURSA #Cultură / 17 iunie 2004

Nasir Ashemimry, preşedintele companiei START Learning Inc. şi creatorul celebrului program "Busines$ Kit", a lansat şi în România volumul "Be the Boss!", în colaborare cu Editura Codecs. Programul Busines$ Kit prezintă sistemul american al liberei iniţiative şi se adresează celor care sînt tentaţi să-şi înceapă propria afacere, dar nu şi-au format încă o cultură antreprenorială.

Volumul conţine îndrumări simple, directe şi cuprinzătoare pe baza cărora aspiranţii antreprenori îşi pot construi o afacere de succes. "Be the Boss!" a fost gîndit iniţial ca un instrument care să ofere un sprijin simplu şi practic tinerilor din America în aşa fel încît să-şi găsească drumul spre prosperitate prin transformarea în realitate a viziunii lor spre antreprenoriat. Metodologia pusă la dispoziţie de "Be the Boss!" a avut un succes enorm în Statele Unite, peste 150.000 din cei 350.000 care au achiziţionat această carte, pornindu-şi iniţial afacerile folosind metoda prezentată de Nasir Ashemimry. "Be the Boss!" oferă cititorului o foaie de parcurs directă şi completă care să-l ajute să-şi facă din aventura propriei afaceri o călătorie plină de emoţii şi succese", a declarat domnul Nasir Ashemimry. "Sînt de părere că şi în România cartea va avea succes, românii fiind oameni cu foarte multe idei şi dornici de a depăşi orice obstacol. Nu e o tragedie să nu ne îndeplinim obiectivele, e o tragedie să nu avem obiective, nu eşecul e un păcat, ci lipsa unui scop", a mai spus domnul Ashemimry.

Distribuţia cărţilor se va face la nivel naţional prin cele 12 centre regionale Codecs şi prin reţelele de librării Humanitas, ALL şi Sedcom Libris.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb