BEATRICE MAHLER: "Creşterea numărului de persoane vaccinate coincide cu scăderea internărilor în spital"

J.P.
Miscellanea / 8 mai 2021

"Creşterea numărului de persoane vaccinate coincide cu scăderea internărilor în spital"

Medicii din prima linie spun că nu o să fie un val masiv de infectări după sărbătorile de Paşti din acest an. Managerul Institutului "Marius Nasta" din Capitală crede că numărul ridicat al persoanelor vaccinate, din marile oraşe, contribuie la scăderea cazurilor de infectări cu coronavirus, conform Digi24.

Beatrice Mahler a declarat pentru Digi24 că este optimistă cu privire la situaţia din perioada următoare.

"Sentimentul este unul de speranţă, cu atât mai mult cu cât numărul de persoane care se vaccinează este în creştere şi coincide cu scăderea numărului de infecţii în spital.

Această balanţă care înclină către persoanele imunizate mă face să privesc cu optimism şi speranţă, speranţa unei vieţi fără mască pe stradă, speranţa unei vieţi normale, să mergem la teatru şi să ne întâlnim cu prietenii fără restricţii", a spus ea.

Medicul Beatrice Mahler a spus că şi la "Marius Nasta" se constată o scădere a numărului de pacienţi atât în secţie, cât şi în terapie intensivă, o situaţie care nu a mai fost în spital din mai 2020.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Desteapta foc doamna trompeta. Meria adusa tocmai de la Oradea. Am inteles ca a fost la concursul de sef de lucrari

    Bine, Mahler, acum ca cei care erau nespalati si infectabili s-au vaccinat, putem sa nu mai speriem populatia?

    Putem sa nu mai terorizam populatia? Putem doar sa o incurajam sa se spele pe maini, pe fata, in gura si in nas, sa se dezinfecteze des si sa continue distantarea sociala fara sa o mai terorizam?

    Mortalitatea de la aceasta pandemie este deja de domeniul gripei obisnuite, doar ca putin mai mare. Nu mai vorbim ca acum un an de Ebola, de SARS. Mortalitatea din studii de seroprevalenta a ajuns in 2021 la 0.1-0.3%. 

    Cazurile scad si in zonele unde nu se fac vaccinari la fel de mult. Deci nu e clar dpdv statistic.

    1. Excelent raspuns. Dar vezi ca circula pe aici sosocii vaccinisti, niste analfabeti functional, un fel de Ceausescu #rezist din piata care vin sa te vaccineze fortat.

       

      Sa luam cazul Suceava, are o rata de infectare de 0.32 la fel ca si Gorj. CELE MAI MICI DIN TARA. 

      Eibine, rata de vaccinare in aceste doua judete este de ???? ZERO. 0. Zero pe liste de asteptare, zero interes in vaccinare. Iar pana acum s-au vaccinat in aceste doua judete intre 10 si 15%.

      Deci, nu vaccinarea este explicatia pentru cea mai mica rata de infectare din tara. 

      logic ca da!

      ma bucur ca sunt destui oameni care gandesc pe aici si observa diferenta enorma intre cauzalitate si corelatie!  

      bravo ma!  

    da, da , asta era ! de asta sint disperati cu vaccinarea , ca nu mai puteau ascunde gogorita si vor s-o justifice cu vaccinarea .

    1. evident ca da

      guvernul e o mare frauda!  

      la final de martie au fost 85-90.000 oameni in strada in toate orasele... unde puii mei sunt zecile de mii de cazuri zilnice de covid care trebuiau sa apara?  

      ca au urlat aia ca la nebuni fara masca si fara distantare!  

      guvernul e o mare minciuna, o mare frauda , trebuie scosi de acolo de guler si trantiti la pamant! 

    Multe persoane au facut boala sub o forma usoara si nu apar in statistici. Se ajunge la imunizarea colectiva. Acum la vaccinare ca oricum astia o sa o tina tot asa vine valul si alt val si alta tulpina si tot vin tot felul de catastrofe pe capul nostru si le creste cascavalul lor.

    Hai daca tot suntem la acest capitol, al purtatorilor de cuvant din sanatate care se cam fac de ras cand dezinformeaza, sa ne uitam si in America.

    De la CDC (INSP-ul american), o numita Director Dr. Rochelle Walensky (cred ca pare un soi de doctorita userista, asa mai hashtag) a fost prinsa de mai multe ori cu minciunica. Data trecuta, acum o luna, a zis ca cei vaccinati nu se mai infecteaza si nu mai poarta boala. Dupa o astfel de bizara afirmatie (contrazisa de studiile celor de la AstraZeneca in UK, ca altele Pfizer nu a facut), alti cercetatori au provocat-o pe dna director al CDC. 

    Si s-a ajuns la un articol din NY Times si la faptul ca un purtator de cuvant al CDC a trebuit sa retraga afirmatiile dnei Director al CDC. 

     

    "The Centers for Disease Control and Prevention on Thursday walked back controversial comments made by its director, Dr. Rochelle P. Walensky, suggesting that people who are vaccinated against the coronavirus never become infected or transmit the virus to others. 

    The assertion called into question the precautions that the agency had urged vaccinated people to take just last month, like wearing masks and gathering only under limited circumstances with unvaccinated people. 

    “Dr. Walensky spoke broadly during this interview,” an agency spokesman told The Times. “It’s possible that some people who are fully vaccinated could get Covid-19. The evidence isn’t clear whether they can spread the virus to others. We are continuing to evaluate the evidence.”" 

     

    Iata deci ca si in America, se trezesc unii sefi medicali sa minta in fata publicul. Asta a fost acum o luna. Acum cateva zile iar s-a apucat madame Walensky, repet, DIRECTOR AL CDC, sa inpire frica in americani spunand ca varianta indiana ar putea da inapoi gradul de "imunizare de grup" atins in SUA. 

    Dar Dr. Marty Makary, chirurg la Johns Hopkins Hospital, i-a spus ca pe langa gradul de vaccinare atins se adauga si cel al celor vindecati (57% dintre americani au cel putin o doza, plus cei vindecati). Si ca prin comparatie cu sezonul de gripa cel mai usor din ultimii 8 ani, in saptamana cea mai grea, erau 447000 de infectii zilnic. Prin comparatie, SUA inregistreaza doar 49600 cazuri zilnic. Iar medicul spune "NU MAI PUNETI BOTUL LA INSPAIMANTARE". 

    "To put things in context, during the mildest flu season in the last eight years, there were 24 million cases, according to the Centers for Disease Control, and approximately 447,000 daily cases during its peak week. By comparison, we’re averaging 49,641 daily COVID cases. That same mild flu season resulted in 280,000 hospitalizations. By comparison, current COVID hospitalizations as of May 1 are 34,905." 

    adanca cugetare!

    gurita si pe centura Bucurestiului a mai scazut activitatea!

    stiai? 

    1. eu as invita-o pe d-na mahler in colentina ...sunt pe acolo pesti tare buni la suflet care i-ar da si 65% pentru cum presteaza cu gurita ei PR-ista pro-vaccinare !

      ce ne mai place noua romanilor cand vedem glumele astea la tv.

      ne mai scoate din tristete cand vedem in ce hal se fac de rusine la tv cazaturile astea ...e , asa... hazliu.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb