BEATRICE MAHLER, MANAGERUL INSTITUTULUI MARIUS NASTA: ''Populaţia a înţeles că vaccinul reprezintă soluţia pentru normalitate''

G.U.
Miscellanea / 24 octombrie 2021

''Populaţia a înţeles că vaccinul reprezintă soluţia pentru normalitate''

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, medicul pneumolog Beatrice Mahler, consideră că, prin numărul mare de persoane vaccinate în weekend, populaţia dovedeşte că a înţeles că vaccinul reprezintă "soluţia pentru normalitate", informează Agerpres.

"Până vineri, ochii celor din sistemul de sănătate au plâns. De vineri, un ochi râde, unul plânge pentru că populaţia a înţeles, poate, pentru prima dată în ultimele luni, că vaccinul reprezintă soluţia pentru normalitate, soluţia care îi protejează. De ce un ochi plânge? Pentru că, în continuare, pacienţii sunt trataţi în paturi suplimentare pentru că necesarul de oxigen este mare. Virusul Delta este mai agresiv decât celelalte, nu doar prin extinderea pe care o dă la nivelul plămânului, ci şi prin efectele de după perioada de COVID, adică din zona non-COVID. Numărul de pacienţi din zona non-COVID este în creştere. Jumătate din Secţia de pneumologie de la 'Marius Nasta' este ocupată de pacienţi care au ieşit din COVID, dar care au nevoie încă de spitalizare", a afirmat Beatrice Mahler la Biblioteca Naţională, unul dintre cele şase centre din Capitală unde se desfăşoară, până luni dimineaţă, "Maratonul vaccinării pentru viaţă".

Aceasta susţine că "o populaţie informată este o populaţie responsabilă care are nevoie de centre de testare gratuită - diagnostic, vaccinare şi informare".

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Gradul de vaccinare a trecut de 35% la prima doza, iar la a doua ne apropiem de 31%. In maxim 1 luna ajungem la 40%, si nu dupa 7 luni prognoza WHO. Asadar, munca noastra a dat roade.

    1. S-au vaccinat cu schema completă 5,74 milioane. Păi dacă 5,74 milioane reprezintă 29,8% din populația vaccinabilă, cum zic ei, înseamnă că sunt 19,26 milioane de români cu vârsta peste 15 ani pe teritoriul României. Și cu cei plecați afară, peste 4 milioane, și cu cei sub 15 ani, tot vreo 4 milioane, suntem 27 milioane.

      Dacă la Revoluție eram 23 și natalitatea a scăzut continuu, cum ne-am înmulțit în halul asta? 

      Mărturii dramatice din spitale.

      Medic: Suntem în situația în care pacienții își dau jos masca și ne strigă „Vaccinați-ne!” 

      Mărturi i dramatice din cimitire.

      Gropar: Suntem în situația în care morții ies din groapa, își dau jos masca și ne strigă „Vaccinați-ne!” 

      Marturii dramatice din comentarii.

      Propagandist antivaccin: Suntem în situația in care cei platiti de rusi sa minta isi dau jos masca si striga "Arestati-ne!" 

      Ce au facut toata vara??

      Distractie, mici si bere.

      Propaganda platita de rusi e nashpa, cea platita de 'faizer' e giugiuc. Mahler, Rafila si restul platiti macar stiu pentru ce debiteaza baliverne. Gutazanii repeta petardele ca papagalii.

    Populația a înțeles, bla-bla-bla. O mică parte din oamenii mai în vârstă au înțeles că vaccinarea le sporesc șansele de a mai avea multe zile. Ceilalți vor să meargă la mall sau să petreacă Revelionul în țările calde.

    Cand procentul de supravietuire la ATI e de 10% si cand cei care ajung in stare critica sunt bolnavi netratati, normal ca oamenii au inteles ca singura sansa e sa nu ajunga in spital. Dar repet, nu din cauza ca poti evita la nesfarsit imbolanivrea, ci pt ca managementul e incompetent. E o diferenta si nu e deloc meritul acestor indivizi si individe.

    Respect Dr. Mahler.

    Am inteles ca Sosoaca si-a facut vaccin. Ii este frica de moarte... 

    1. Respect Dr. Mahler/pfizer pentru ca ai reusit sa nu repari ceea ce a ars acum ceva luni.

    Frumos, inca 83504 la prima doza....35.5% la prima doza....

    1. statistic, rata de supravietuire scade la 0 pentru orice si oricine

      vaccinul accelereaza aceasta rata 

      Nu vreți să fiți vaccinați din cauza fricii. Lipsa de educație este principala cauză a fricii. Nu sunteți în stare să evaluați situația în acord cu cele mai elementare principii ale logicii și vă este frică.

      România nu oferă tratamente pentru COVID, România are un sistem sanitar depășit și complet blocat de fricoșii care nu s-au vaccinat, românii nu respectă reguli de bază, gen distanțare de civilizație, darămite sanitară, igiena și educația sunt precare, deci fără vaccinare veți lua virusul și-l veți duce pe cât vă permite starea de sănătate. 

    beatrice e mituita astra zeneca

    ea reprezinta 0 in ochii mei 

    Deoarece nu am unde sa va trimit acest mesaj va spun asa ,chiar daca nu sunt primul :) :

    aveti vocea calda ,sunteti eleganta,feminina, frumoasa si atragatoare, distinsa doamna Doctor !

    Fiti binecuvantata ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb