Ben Madadi şi-a vândut deţinerea la SIF Muntenia

A.I.
Piaţa de Capital / 16 februarie 2022

Ben Madadi şi-a vândut deţinerea la SIF Muntenia

Ben Madadi, cel care până de curând era cel mai mare investitor persoană fizică al SIF Muntenia (SIF4), şi-a vândut cea mai mare parte a deţinerii pe care o avea la societatea de investiţii financiare, conform unui raport publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit raportului, investitorul coborâse sub pragul de deţinere de 5% din SIF Muntenia în data de 11 februarie. În acea zi, a avut loc tranzacţie "deal" cu 5,1% din titlurile SIF4, la preţul unitar de 1,565 lei, similar cu referinţa din piaţa "regular", valoarea schimbului fiind de 62,6 milioane de lei.

În luna noiembrie a anului trecut, când a cerut completarea ordinii de zi adunării acţionarilor SIF Muntenia cu mai multe puncte, între care revocarea administratorului SAI Muntenia, Ben Madadi avea 6,13% din societate, ceea ce înseamnă că investitorul începuse să îşi vândă din deţinerea la SIF înainte de 11 februarie.

Cumpărătorul pachetului de 5,1% din SIF Muntenia schimbat la finele săptămânii trecute, încă nu a fost raportat la BVB.

În ultimele luni au avut loc mai multe tranzacţii "deal" cu acţiuni SIF4, prin care SIF Banat-Crişana şi SIF Oltenia au cumpărat pachete de peste 5% din SIF Muntenia, deţinute de fonduri de investiţii administrate de SAI Certinvest şi SAI Swiss Capital. Tranzacţiile au venit după ce mai mulţi investitori, inclusiv Ben Madadi, au acuzat conducerile SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia că folosesc fonduri de investiţii pentru cumpărarea şi folosirea de acţiuni proprii, prin terţi.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. Deci nu mai este nimic de facut!

    1. Saracu' Dragoi! A luat leapsa!

      Rau de tot. Pe bani.

      Ăsta era scopul? Să-l facă de bani pe Dragoi/SIF1? Sau să facem curățenie în SIF-uri?

      Sa facem? Tu cine esti de vorbesti la plural?

      Furturile de la SIF-ri sunt comise prin incalcarea legii. Pedepsirea lor nu are legatura cu operatiunile legale de piata.

      Sunt un acționar, membru al IFF (de exemplu). Unul care l-am susținut și am sperat să schimbe ceva (doar asta declara, că vrea să facă dreptate și curățenie). Dar tu cine ești, de mi te adresezi atât de agresiv?

      Ce e aia IFF?

      Investitori fără frontiere

      Dupa cum s-a dovedit, scopul final a fost sa faca bani.

      Nu il condamn pentru asta, ci pentru faptul ca s-a folosit de acest site si de increderea celorlalti actionari pentru a obtine de la ei sprijin si sustinere in ceea ce s-a dovedit a fi in final rezolvarea unei probleme personale. 

      Daca lupta lui a fost pentru bani, trebuie sa o duca in mod personal si discret. 

      Daca era pentru principii (ceea ce s-a dovedit a nu fi fost asa), atunci abordarea de pana acum s-ar fi justificat. 

      Pana la urma, a facut mult circ pentru un interes strict personal. 

      Sunt de acord cu urmarirea interesului personal, dar dezavuez circul din jurul lui.

      S-a dovedit a fi tot un fel de Dragoi (scopul, adica banul, scuza mijloacele, adica inselarea asteptarilor celorlalti actionari) 

      Da, foarte corect ce spui!

      Foarte corect

      Batranul cenzor i a pus la dispozitie foaia  

    Deci a cumparat ieftin, a facut oferta la 1.6 (parca) ce a fixat pretul acolo si apoi s-a scapat de tot portofoliul pe profit?

    Si cu ocazia asta a si arata cat de urata e piata de capital in .RO si mai ales SIF-urile. 

    Felicitari!

    1. Da, felicitări! Am văzut toți, cu ocazia asta, putreziciunea și minciuna din SIF-uri, impostori și piață de capital. Multumim!

    Felicitari! Omul a făcut oferta, a fost activ, a spus lucrurilor pe nume. A iesit dintr-un SIF care nu are niciun viitor cu Drăgoi și Buica la butoane. E clar ca SIF urile nu sunt fonduri, sunt PFA uri cu tichie de mărgăritar. ASF trebuie să ii oblige la OPP sa poata ieși toți minoritarii, mai ales milioanele de dormanti.

    Si felicitari celor care mureau de grija lui pe aici.

    Poate are bunul simt sa dea un comision si catre ei... 

    Pana la urma ASF-ul a fost intelept ca nu a pus botul la imbogatirea lui Madadi.

    Eu pun pariu ca nu o sa mai auzim nimic de AISIF , tine cineva pariul ?  

    1. Auzi tu esti ca japonezii aia care stateau in jungla si luptau la cativa ani dupa ce se terminase razboiul...ca nu ii anuntase nimeni ?

      Grupul infractional il contine acum si Madadi. Cu cine crezi ca a facut tranzactia deal ? Cu Morgan Stanley ?

    Unde e cruciada împotriva lui Drăgoi, Lakis, Buică și ceilalți?

    Eu nu ii înțeleg pe cei care comentează aici și spun “Bine a făcut Madadi”

    Da, a făcut bine doar pentru buzunarul lui. Ah, ziceți ca a demascat nu știu ce mafie? Și, după ce a demascat-o ce a făcut? A luptat cu ea pana la ultima suflare? Sau când și-a dat seama ca dușmanii nu sunt chiar așa ușor de învins și-a luat banii cu prima ocazie si a plecat? 

    Oare cum ar fi descris Caragiale situatiunea?

    Ceva in genul Republica de la Ploiesti? 

    Conu Leonida fata cu reactiunea? sau 

    Pac! la Rasboiu cu scrisorica ca sa nu ramanem si anul asta fara coledzi si sa ne alegem cu ceva?

    Probabil ca dl. Madadi a fost inteles tot timpul cu Lakis si Dragoi, pentru a ridica pretul SIF4 in vederea exit-ului care tocmai s-a produs. In rest, circ pentru fraierii care cred ca cetateanul Madadi este un cavaler pe un cal alb, coborat in lume sa asaneze mlastina sifurilor.

    1. A avut totusi cateva episoade cu lacrimi telenovela, a tinut cam 2-3 castroane de popcorn. S-a incheiat brusc ca se terminase sarea, altfel mai tinea si de-o punga de seminte. Din alea bune!

    ...un mesaj, in zilele următoare, de la dl. Madadi prin care o sa spună povestea din spatele acestei mișcări.

    Răbdare :) 

    1. good cop, bad cop role-playing

      A urcat prețul și a oferit multor minoritari oportunitatea sa iasa din Sif la un preț acceptabil. A pus la bătaie bani care puteau fi INVESTITI profitabil oriunde mai puțin in sifoane. A vândut și bravo lui ca a făcut-o insinte sa îl prăjească gasca de tâlhari . A vândut ieftin și forțat cum am ieșit toți din sife . ASF ne-a forțat sa vindem ieftin găștii . Asta e o etapa, nu e sigur ca tâlhăriile vor fi la infinit, undeva se înfunda norocul oricărui hot. Dovada ca au început sa lichideze bidoanele și sa își mute acțiunile in buzunarul propriu. Rămâne întrebarea .cine și din ce rațiune de business normal suporta comisioanele pe învârtirea acelorași pachete dintr-un buzunar in altul ?! Poate ne raslundevdesteltul de Copariu care nu a văzut niciodată concertarea dar acuma o deconcerteaza cu semnătura lui. Nu știu cine e mai fericit , BEN ca a scăpat de Buică sau Buică ca a scăpat de BEN . Pffff, ce sa vezi, cacofonia e de neevitat când e vorba de Buică :)))

    Romania, raiul hotilor/hotiilor.

    Vine ea si epistola in care se vor oferi motive de imbarbatare ostirii lasate de izbeliste pe campul de lupta. Presimt ceva la care trebuie chipsuri, bere si servetele... intime!

    cea mai importanta stire????

    Unde e cruciada împotriva lui Drăgoi, Lakis, Buică și ceilalți?

    Eu nu ii înțeleg pe cei care comentează aici și spun “Bine a făcut Madadi”

    Da, a făcut bine doar pentru buzunarul lui. Ah, ziceți ca a demascat nu știu ce mafie? Și, după ce a demascat-o ce a făcut? A luptat cu ea pana la ultima suflare? Sau când și-a dat seama ca dușmanii nu sunt chiar așa ușor de învins și-a luat banii cu prima ocazie si a plecat? 

    1. Ce legatura este intre cruciada si vanzarea actiunilor? Niciuna! Doar prostii au crezut ca actiunea se poate duce la 1,56 iar Madadi nu o sa vanda, pentru ca duce o cruciada! Ha, ha, ha!

    Eu, drept sa spun, am cumparat constant in ultimul timp la sif1 si sif5, tocmai pentru a fi contra curentului. La cat sunt de subevaluate, o iau si ca pe o distractie. Pana la urma se va termina si circul asta, nimic nu tine la nesfarsit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb