BenQ lansează mouse-ul laser L300

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 august 2007

BenQ lansează mouse-ul laser L300 ce prezintă un set complet de caracteristici, incluzând senzor laser de nivel profesional, o rezoluţie superioară de 1600 DPI şi butoane rapide pentru navigarea pe internet. Design-ul elegant şi ergonomic oferă utilizatorului un confort excelent. BenQ L300 va fi disponibil în România începând cu luna septembrie 2007 prin intermediul partenerilor.

L300 reprezintă un vârf de serie fiind potrivit nu numai amatorilor de jocuri ci şi profesioniştilor ce îşi doresc maximă productivitate. Pachetul lui L300 include în plus faţă de adaptorul USB şi un adaptor pentru PS/2 pentru a putea folosi mouse-ul şi pe calculatoare mai vechi.

Tehnologia Laser Sensor pentru productivitate la un nivel profesional Tehnologia Laser Sensor pentru productivitate la nivel profesional înglobată în L300 oferă o precizie deosebită şi sigurantă în utilizarea pe aproape orice suprafaţă, unde în mod uzual mauşii optici nu pot funcţiona. Oferă astfel utilizatorilor cea mai mare mobilitate posibilă.

Rezoluţie superioară de 1600 DPI L300 nu necesită niciun software de instalare iar rezoluţia ultra înaltă de 1600 DPI pentru control maxim în navigare, transformă L300 în alegerea ideală pentru profesioniştii care doresc maximum de performanţă de la un mouse.

Stil şi design ergonomic

Design-ul aerodinamic al lui L300 oferă o notă elegantă oricărui utilizator de notebook. L300 încorporează stil, design ergonomic şi cel mai bun confort pentru utilizatorii care manevrează mouseul cu mâna dreaptă.

Butoane rapide de navigare pe internet

Prin intermediul butoanelor Forward şi Back, navigarea pe internet este foarte uşoară.

Specificaţii

Număr de butoane: 5 (inclusiv butonul scroll şi 2 butoane pentru internet)

Dimensiunile mouse-ului: 61.7mm (l) x 114.5mm (L) x 36.5mm (Î)

Rezoluţie optică: 1600DPI

Interfaţă: USB

Cerinţe de sistem: Windows: 98SE, 2000, Me, XP, Vista

Mac: OS X v10.0

Conţinutul pachetului

1. Mouse-ul laser BenQ L300

2. Adaptorul USB la PS/2

3. Manual de utilizare

Corporaţia BenQ este formată din trei grupuri principale de afaceri - Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group şi Mobile Communications Business Group. Fiecare dintre aceste divizii prezintă o gamă largă de produse şi se concentrează pe furnizarea de soluţii orientate spre consumator, create special pentru un stil de viaţă digital. Veniturile în 2006 ale Corporaţiei BenQ au depăşit 6,2 miliarde USD.

Grupul BenQ este format în prezent din 10 companii care operează independent folosind resursele comune. Grupul de companii BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation and Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2006 ale grupului BenQ au depăşit 16,5 miliarde USD.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb