"BenQ" şi "Altex" lansează seria de produse Joybook

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 martie 2006

"Altex" şi "BenQ" au realizat un parteneriat în baza căruia introduc pe piaţa noastră întreaga gamă de produse BenQ de ultimă generaţie - dis-ponibilă în mod curent în zona Europei de Est - şi calculatoarele portabile Joybook. Acesta este primul parteneriat de retail dezvoltat de "BenQ" în România şi vine să întregească abordarea companiei faţă de pieţele emergente.

Michael Borze, directorul general al "BenQ Austria Central & Eastern Europe", a declarat: "Parteneriatul cu < Altex > este o oportunitate de păstrare a creşterii agresive pe care < BenQ > a realizat-o în ultimii ani în România şi în Europa Centrală şi de Est. Este mai degrabă o creştere prin adăugarea unui segment nou în adresarea pieţei şi are în vedere transformările în structurarea canalelor vizibile în ultimii ani." Pentru anul 2006, domnia sa vizează o cotă de piaţă care să plaseze compania în primele locuri pe segmentul de IT&C. De asemenea, conducerea "Altex" îşi propune să-şi consolideze poziţia de lider în segmentul de retail prin noi parteneriate.

Gama curentă de produse "BenQ" disponibile în magazinele "Altex Megastore" şi "Media Galaxy" cuprinde monitoare LCD, camere foto digitale, pro-iectoare, unităţi optice, periferice şi medii de stocare, şi noua gamă de calculatoare portabile - modelele Joybook S53, Joybook R53EG, Joybook R22E şi Joybook A33.

- Grupul "BenQ", format din zece companii ce operează independent, împărtăşind în acelaşi timp resursele comune şi asigurînd sinergii între ele, a înregistrat în anul 2004 o cifră de afaceri de peste 10,8 miliarde de dolari;

- "Altex" este liderul pieţei de electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România. Are 120 de magazine deschise în toate judeţele din ţară şi opt electrocomplexuri "Media Galaxy".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb