Berceanu: "Cer PSD, PNL şi colegilor de la PD-L să dea drumul comisiei de anchetă"

Cristina Mihalaşcu
Ziarul BURSA #Politică / 5 august 2009

Berceanu: "Cer PSD, PNL şi colegilor de la PD-L să dea drumul comisiei de anchetă"

Vicepreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la finalul şedinţei de coaliţie, că s-a stabilit să nu se susţină propuneri PNL de înfiinţare a unor comisii de anchetă pentru ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi ministrul Educaţiei şi Cercetării, Ecaterina Andronescu.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul a mai declarat că liderii PD-L s-au arătat "supăraţi" de înfiinţarea comisiei Udrea.

Potrivit domniei sale, trebuie să se oprească această activitate de înfiinţarea a comisiilor, pentru că miniştrii trebuie protejaţi de bătălia politică pentru putere.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a precizat într-un comunicat de presă că a aflat recent de declaraţiile lui Victor Ponta, şi a preferat să le catalogheze drept "izvorâte din imaginaţie".

Berceanu susţine că nu au avut loc în şedinţa de coa­liţie dis­cuţii despre o eventuală comisie Bercea­nu şi An­dro­nescu.

Mai mult, domnia sa a cerut PSD "să nu-l menajeze în vreun fel" şi să dea drumul comisiei de anchetă, în cazul în care va fi necesară înfiinţarea sa.

Ministrul a explicat: "Pentru a nu exista niciun dubiu, cer acum, încă o dată, public, în scris, celor de la PSD, PNL ŞI PD-L, să înfiinţeze oricând comisii de anchetă , pe orice subiect care le trezeşte curiozitatea. Nu pot accepta să se creeze impresia că există probleme în ceea ce mă priveşte, dar că am scăpat pentru s-a făcut un troc politic. Sunt gata să dau oricând, oricui, lămuririle necesare, dar nu admit să se creeze posibilitatea ca, atunci când este nevoie, cineva să-mi dea de înţeles că dacă nu sunt cuminte, scoate din nou ".

Democrat-liberalul a infirmat şi declaraţia lui Victor Ponta conform căreia membrii PD-L s-au arătat "supăraţi" de înfiinţarea comisiei "Udrea", precizând că pesedistul doreşte să lase impresia că "s-a cerut clemenţă".

"Ce spune domnul Ponta este total fals", a susţinut Berceanu.

Conform declaraţiilor sale, Adriean Videanu le-a spus celor de la PSD că nu o să obţină nimic de la comisia Udrea şi le-a repoşat că nu încearcă altceva decât să întreţină un circ mediatic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb