Beyond & Abroad - Lasă-te purtat de val

A.F.
Companii / 23 octombrie

Beyond & Abroad - Lasă-te purtat de val

Dacă ai între 18 şi 30 de ani şi doreşti să-ţi deschizi orizonturile spre noi domenii sau să vezi ce înseamnă să lucrezi de oriunde din lume, AIESEC în Bucureşti te invită la evenimentul "Beyond & Abroad", aflat la prima ediţie. Acesta este un eveniment de o zi, dedicat tinerilor interesaţi de tendinţele actuale din piaţa muncii, în special nomadismul digital şi joburile remote, oferindu-le oportunitatea de a explora noi modalităţi de a-şi construi o carieră flexibilă.

Ce te aşteaptă la eveniment?

Evenimentul va include o serie de workshop-uri susţinute de multinaţionale precum Horvath, creatori de conţinut precum Roxana Mihailescu (@roxadventures), Monica Tudor, Anca Muraru de la Digital Nomads România, dar şi testimoniale de la Iulia şi Alex (@pierdutiinlume), Aceştia vor împărtăşi din experienţa lor despre realitatea muncii cu echipe internaţionale şi cum pot fi combinate călătoriile cu muncă, dar şi despre cum să devii nomad digital şi ce presupune acest lucru. Participanţii vor învăţa ce este şi cum să profite de avantajele nomadismului digital şi vor descoperi modalităţi practice de a lucra remote, indiferent de locaţie.

Când şi unde?

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, pe 25 octombrie, la Federaţia Sindicatelor Libere de Învăţământ (FSLI), iar mai multe detalii vor fi anunţate pe pagina evenimentului de Facebook. Urmăreşte şi grupurile studenţeşti de WhatsApp pe care te afli sau poveştile de pe Instagram ale prietenilor pentru a nu rata această oportunitate de a-ţi extinde orizonturile profesionale şi de a înţelege mai bine cum îţi poţi construi o carieră de succes într-un mediu de lucru flexibil şi multicultural.

Dacă vrei să ieşi din zona de confort şi să participi la "Beyond & Abroad", te poţi înscrie pe link-ul următor https://bit.ly/BandA_PR sau poţi accesa pagina evenimentului de Facebook https://bit.ly/BandA_FBeventPage.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb