Bibi Touroperator anunţă reduceri de 10%-15% la pachetele de iarnă din România

T.B.
Companii / 5 septembrie 2023

Bibi Touroperator anunţă reduceri de 10%-15% la pachetele de iarnă din România

S-a dat startul achiziţiei de pachete turistice pentru sezonul de iarnă din România în regim de înscrieri timpurii, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Conform datelor BibiTouroperator, rezervările efectuate în această perioadă aduc disconturi cuprinse între 10% şi 15%.

Ultimii ani au demonstrat că cele mai cerute destinaţii pentru pachetele de Crăciun şi Revelion sunt cele balneo (Băile Felix, Călimăneşti-Căciulata sau Poiana Braşov) şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Predeal) şi aici sunt aşteptaţi şi în această iarnă cei mai mulţi români, conform sursei citate.

"Avem foarte mulţi hotelieri care au menţinut preţurile de anul trecut pentru sezonul de iarnă. Avem şi creşteri de 12%-14%, dar şi acestea sunt acoperite de nivelul discounturilor oferite în perioada de înscrieri timpuri. Un alt avantaj alături de preţul mai redus de care beneficiază românii care îşi fac rezervările în această perioadă, este că ei pot să aibă garanţia că prind loc la hotelul pe care şi-l doresc. Datele de până acum ne indică de altfel o creştere potenţială de aproximativ 20% a vânzurilor în regim de înscrieri timpurii în acest an faţă de anul precent." subliniază Adrian Voican, preşedinte Bibi Group4Travel, potrivit comunicatului.

Preţul unui pachet de 3 nopţi de Crăciun în Băile Felix la un hotel de 4 cu pensiune completă, cină festivă, prânz tradiţional şi divertisment este de 1.545 lei/pers/sejur, iar dacă pachetul este achiziţionat până la 30.09.2023, turiştii beneficiază de o reducere de 10%, informează compania.

Tot de Crăciun, şi tot pentru pachete de 3 nopţi, în Poiana Braşov, la un hotel de 3, cu demipensiune, cină festivă tradiţională, pomana porcului şi divertisment, preţul este de 2.226 lei/pers/sejur, iar dacă se achită până la 15.09, turiştii vor beneficia de o reducere de 10% din tariful de bază, adică vor plăti 2003 lei/pers/sejur, se mai arată în comunicat.

Preţul unui pachet de 4 nopţi de Revelion în Băile Felix este de 3.255 lei/pers/sejur, cu pensiune completă, băuturi alcoolice incluse, Cină Festivă, Carnaval. Dacă pachetul se achiziţionează până la 30.09.2023, se aplică o reducere de 10%, preţul final fiind de 2.939 lei/pers/sejur, potrivit sursei citate.

Tot de Revelion şi tot pentru pachete de 4 nopţi, de această dată, pe Valea Prahovei la un hotel de 4 situat în centrul staţiunii, tariful este de 3.592 lei/pers/sejur cu demipensiune, brunch, Cină Festivă, muzică live şi invitaţi surpriză, transmite sursa precizată.

Pentru litoral, au apărut oferte cu 15% reducere până pe 27.10.2023. Astfel, pentru un hotel de 4 din Mamaia, cu pensiune completă şi acces la spa, pentru 3 nopţi de cazare, turiştii vor achita 3.143 lei/pers/sejur, cu reducerea de 15% inclusă, informează compania.

Faţă de anul trecut, turiştii au posibilitatea de a se relaxa în hoteluri noi în Sovata, Braşov şi Sibiu, au la dispoziţie un nou aquapark cu apă termală în Băile Felix, un nou telescaun la Cavnic şi noi amenajări ale pârtiilor de schi de pe Valea Prahovei. De un interes aparte se bucură pârtia Olimpică şi Telegondola Borşa, noi investiţii majore pentru Maramureş, informează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb