BILANŢ PENTRU LUNA NOIEMBRIE PE PIAŢA JAPONIEI:

Ziarul BURSA #Internaţional / 2 decembrie 2004

Companiile auto nipone "Toyota Motor", "Nissan Motor" şi "Honda Motor", cele mai mari din ţară, au înregistrat, în noiembrie, o creştere de 7,5% a vînzărilor pe piaţa internă, ca urmare a lansării de noi modele de lux.

Companiile auto nipone "Toyota Motor", "Nissan Motor" şi "Honda Motor", cele mai mari din ţară, au înregistrat, în noiembrie, o creştere de 7,5% a vînzărilor pe piaţa internă, ca urmare a lansării de noi modele de lux. Vînzările de autoturisme, camioane şi autobuze, excluzînd vehiculele din clasa mini, au ajuns la 332.822 de unităţi în noiembrie, în acestea intrînd vînzările realizate de toţi cei 12 producători auto din Japonia. Astfel, vînzările auto nipone au înregistrat prima creştere din ultimele trei luni, potrivit datelor Asociaţiei Dealerilor Auto din Japonia.

"Nissan" aşteaptă ca noul model de lux - Fuga, să-i aducă beneficii record. Atît "Nissan", cît şi "Toyota" şi "Honda", au introdus pe piaţă noi modele, ca să facă faţă concurenţei importurilor de la producătorii străini "DaimlerChrysler" şi BMW.

Vînzările "Nissan" au crescut în noiembrie 2004 pentru prima oară în ultimele zece luni. Compania a distribuit 61.390 unităţi, cu 11% mai mult decît în noiembrie 2003. Vînzările "Toyota" au sporit cu 12%, la 158.345 unităţi. La rîndul său, "Honda" a raportat o creştere de 10% a vînzărilor, distribuind 35.246 de unităţi în noiembrie.

Al patrulea producător auto din Japonia, "Mazda", şi-a majorat vînzările cu 2,8% în perioada analizată, la 17.572 de vehicule.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb