ZIARUL BURSA

02 decembrie 2004
Ediţia din 18.10.2024

Alegeri cu timbre ilegale!

Daniel BojinMiscellanea / 2 decembrie 2004

Scandalul timbrelor autocolante folosite la alegerile de dumi-nică pune într-o si-tuaţie impardonabi-lă Ministerul Administraţiei şi Internelor, instituţie a cărei vocaţie este chiar res-pectarea legii şi pedepsirea celor care o încalcă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

PSD se bîlbîie în explicaţii

Romana PuiuleţPolitică / 2 decembrie 2004

După ce marţi, vicepreşedintele PSD, Miron Mitrea, a încercat să califice drept nefondate acuzaţiile formulate de candidatul PD, Traian Băsescu, ieri, ministrul finanţelor, Mihai Tă-nă-sescu a fabricat o altă teorie, cel puţin la fel de halucinantă.

Ancuţa Stanciu

Alina VasiescuPolitică / 2 decembrie 2004

Premierul ucrainean, Victor Ianukovici, cel care a fost declarat cîştigător în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 21 noiembrie, a depus, ieri, o plîn-gere la Curtea Supremă de Jus-tiţie, solicitînd anularea scrutinului.

Capitala este luminată de sărbători

A.T.Companii / 2 decembrie 2004

Pentru Sărbătorile de Iarnă 2004-2005, Primăria Capitalei împreună cu "Luxten Lighting Company" SA, deţinătoarea con-tractului pe termen lung pen-tru finanţarea şi modernizarea iluminatului public în municipiul Bucureşti, au pregătit un...

Festivalul publicităţii la Braşov

Companii / 2 decembrie 2004

Poiana Braşov găzduieşte, în perioada 2-5 decembrie, a 6-a ediţie a manifestării "AdPrint European Festival", al cărei scop este acela de a premia cele mai bune echipe de creaţie din Europa.

PNL-PD cere demiterea preşedintelui BEC

D.I.Politică / 2 decembrie 2004

Reprezentanţii Alianţei D.A. în Biroul Electoral Central (BEC) şi Biroul Electoral Municipal (BEM), Ioan Onisei, respectiv Cristian Ene, au anunţat, ieri, că au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sancţionarea disciplinară şi...

Preşedinţii de birouri electorale - membri PSD

A.B.Politică / 2 decembrie 2004

Reprezentantul PRM, Nicolae Vasilescu, fost candidat la Primăria sectorului 4 din Capitală, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că listele de candidaţi pentru funcţiile de preşedinţi ai Birourilor electorale ale secţiilor de votare au...

Alegeri contestate

Cristian PîrvulescuEditorial / 2 decembrie 2004

Cristian Pîrvulescu

Rezultatele parţiale ale alegerilor din 28 noiembrie indică diferenţe între Uniunea Naţională PSD+PUR şi Alianţa D.A. la limita superioară a marjei de fraudare, de 3-5%.

Sporesc exporturile mondiale de cafea

Companii / 2 decembrie 2004

Exporturile mondiale de cafea au crescut cu 8,6% în luna octombrie 2004 comparativ cu anul trecut, dat fiind că Vietnamul - al doilea producător mondial de profil, şi-a majorat livrările, anunţă Organizaţia Internaţională a Cafelei.

"Ford" construieşte o fabrică în Slovacia

Internaţional / 2 decembrie 2004

Producătorul auto american "Ford" va construi în Slovacia o uzină de piese pentru motoare, investiţie care se ridică la 400 de milioane de euro, afirmă surse apropiate negocierilor dintre "Ford" şi guvernul slovac, citate de...

4.600 de timişoreni vor locuinţe de la stat

Alina TomaCompanii / 2 decembrie 2004

Primăria Municipiului Timişoara a anunţat, într-un comunicat de presă, că în acest an, sînt înscrise pe listele de priorităţi un număr de 4.602 persoane în vederea atribuirii unei locuinţe din fondul locativ de stat.

Magazin "Praktiker" în Oradea

A.T.Companii / 2 decembrie 2004

Consiliul Local al Municipiului Oradea a aprobat un proiect de hotårîre privind avizarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construcĆia unui magazin "Praktiker".

Spitalul "Sf. Pantelimon" din Brăila va fi reabilitat

R.B.Companii / 2 decembrie 2004

Pavilioanele central şi administrativ ale Spitalului "Sf. Pantelimon" din Brăila vor fi modernizate şi reabilitate. Consiliul Local al Municipiului Brăila organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului de lucrări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo