SSIF "Broker" - cele mai multe tranzacţii pe Rasdaq în noiembrie

Raluca Ungureanu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 decembrie 2004

SSIF "Broker" Cluj Napoca ocupă primul loc în clasamentul societăţilor de servicii de investiţii financiare realizat de Rasdaq pentru luna noiembrie, în funcţie de valoarea tranzacţiilor intermediate pe aceasta piaţă. Potrivit datelor comunicate de Rasdaq, valoarea totală a tranzacţiilor efectuate de SSIF "Broker" este de 81,3 miliarde de lei şi reprezintă aproximativ 9,3% din valoarea totală a transferurilor realizate pe piaţa electronică Rasdaq în luna noiembrie. ïn ceea ce priveşte transferurile efectuate de SSIF "Broker" de la începutul anului, acestea se ridică la 361,33 miliarde de lei, valoare care plasează societatea pe locul al şaselea în topul întocmit de Rasdaq pentru perioada ianuarie-noiembrie.

ïn topul pe luna noiembrie, locul al doilea este ocupat de "Nova Invest" Satu Mare. Aceas-tă societate a realizat, în perioada analizată, tranzacţii în valoare totală de 65,87 miliarde de lei, din care 62 miliarde de lei în cadrul ofertelor publice de cumpărare intermediate. De la începutul anului, "Nova Invest" a efectuat tranzacţii de 91,7 miliarde de lei, situîndu-se pe locul douăzeci şi trei în clasamentul întocmit de Rasdaq pentru perioada ianuarie-noiembrie.

Societatea de intermediere "Active International" Bucureşti se situează pe locul al treilea în topul Rasdaq, cu tranzacţii în valoare de 50,3 miliarde de lei, în luna noiembrie. Pe de altă parte, "Active International" se situează pe locul al şaptelea din punct de vedere al valorii tranzacţiilor perfectate de la începutul anului curent.

ïn clasamentul lunii noiembrie urmează "Equity Invest", cu un volum tranzacţional de 45,3 miliarde de lei şi "IFB Finwest", care a efectuat tranzacţii în valoare de 41,1 miliarde de lei.

Valoarea cumulată a tranzacţiilor efectuate de la începutul anului curent plasează societatea "Rombell Securities" pe locul întîi în topul Rasdaq, cu 973,8 miliarde de lei, din care 829,4 miliarde lei sînt aferenţi ofertelor publice intermediate.

Poziţia a doua este ocupată de "Vanguard" Bucureşti. Acesta a intermediat de la începutul anului tranzacţii în valoare totală de 833,83 miliarde de lei, din care 699,54 miliarde lei reprezintă contravaloarea ofertelor publice intermediate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb