Binance Academy anunţă o creştere de 62% a utilizatorilor ce se educă activ despre cripto

F.D.
Companii / 5 octombrie 2023

Binance Academy anunţă o creştere de 62% a utilizatorilor ce se educă activ despre cripto

Binance Academy, platforma de învăţare blockchain şi cripto a Binance, prezintă tendinţele în educaţia cripto în 2023 la începutul noului an şcolar, iar rezultatele arată că între septembrie 2022 şi august 2023, numărul de utilizatori care au interacţionat cu Binance Academy a crescut cu 62%, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, totalul persoanelor care au acumulat cunoştinţe despre criptomonede şi tehnologia blockchain pe platformă de la înfiinţarea acesteia, din 2018, a ajuns la 39 de milioane.

Binance Academy arată că cele mai populare subiecte în educaţia cripto de până acum în 2023 sunt Metaverse, Bitcoin, portofelele cripto şi candlesticks. Articolele de nivel începător care se concentrează pe modul de a tranzacţiona, pe definirea tehnologiei blockchain şi pe utilizarea portofelelor cripto au devenit cel mai popular conţinut din Binance Academy.

Spre deosebire de tendinţele de anul trecut, interesul pentru NFT-uri a scăzut în 2023, în timp ce activităţile de tranzacţionare şi investiţii rămân relevante. În mod similar, interesul pentru portofelele cripto şi Bitcoin indică o adopţie în creştere a criptomonedelor. Interesul pentru Metaverse semnalează atracţia tot mai mare a jocurilor metaverse-centric precum Roblox, precum şi a marilor branduri precum Nike, Chipotle, Gucci şi Walmart, relatează sursa citată.

În 2023, interesul pentru educaţia cripto s-a extins în multe ţări din întreaga lume, în special în pieţele emergente precum India, Bangladesh, Turcia, Ucraina şi Indonezia - toate acestea situându-se în topul ţărilor în care utilizatorii care caută educaţie în domeniul cripto pe Binance Academy.

"Confruntaţi cu o inflaţie ridicată şi un acces limitat la finanţele tradiţionale, oamenii caută alternative pentru a-şi proteja veniturile", a declarat Yi He, cofondator al Binance. "Cripto este soluţia. Pe măsură ce oamenii devin dornici de cunoştinţe despre cripto pentru a lua decizii financiare informate, educaţia oferită de Binance Academy devine crucială pentru propria lor libertate financiară."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb