Binance domină piaţa aplicaţiilor cripto, cu peste 6.300.000 descărcări ale aplicaţiei mobile doar în 2024

T.B.
Piaţa de Capital / 18 aprilie

Binance domină piaţa aplicaţiilor cripto, cu peste 6.300.000 descărcări ale aplicaţiei mobile doar în 2024

Potrivit datelor publicate de compania de analiză digitală Sensor Tower, în primele trei luni ale anului 2024, utilizatorii globali iOS şi Android au descărcat aplicaţia Binance de peste 6,3 milioane de ori, se arată într-un comunicat al Binance Academy, remis redacţiei.

Valoarea depăşeşte numărul de descărcări al următorului competitor cu peste 21%. Diferenţa dintre lider şi ceilalţi furnizori importanţi de servicii cripto care s-au clasat pe locurile trei şi mai jos creşte substanţial, numerele înregistrate de Binance fiind de câteva ori mai mari decât restul competitorilor, transmite sursa.

La nivel european, numărul utilizatorilor care au efectuat tranzacţii a crescut cu 17% în ultimele şase luni. În acelasi timp, numărul celor care nu au efectuat tranzacţii a crescut cu 10%, conform datelor companiei.

La începutul lunii martie, intrările în creştere în platforma Binance, care au ridicat valoarea fondurilor utilizatorilor deţinute pe platformă peste pragul de 100 de miliarde de dolari, au devenit o dovadă a securităţii şi transparenţei gestionării activelor utilizatorilor noştri, informează sursa citată.

Alimentată de revenirea generală a pieţelor cripto în urma aprobării fondurilor tranzacţionate la bursă (ETF) spot bitcoin în Statele Unite şi anticipând înjumătăţirea viitoare a Bitcoin, performanţa puternică a aplicaţiei Binance are doi factori catalizatori: caracterul cuprinzător şi uşurinţa de utilizare a aplicaţiei în sine, alături de încrederea pe care consumatorii din întreaga lume o au în platforma Binance, potrivit comunicatului.

Pe lângă faptul că oferă o experienţă superioară utilizatorilor şi o gamă largă de servicii, aplicaţia Binance este poarta de intrare către ecosistemul blockchain de top din lume, de încredere pentru peste 186 de milioane de persoane la nivel global. Oferind o lichiditate de neegalat, aceasta permite utilizatorilor să tranzacţioneze peste aproximativ 1.800 de perechi de tranzacţionare şi peste 400 de active digitale, transmit reprezentanţii Binance Academy.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb