Binance Labs: 25 de investiţii în peisajul Web3, în 2023

T.B.
Piaţa de Capital / 1 februarie

Binance Labs: 25 de investiţii în peisajul Web3, în 2023

Binance Labs, filiala Binance de capital de risc şi incubaţie, al cărei scop este să identifice şi să susţină fondatorii cu idei inovatoare care dezvoltă proiecte ce modelează viitorul industriei Web3, a derulat 25 de investiţii, în anul 2023, se arată într-un comunicat al Binance, remis redacţiei.

Finanţarea Crypto VC s-a confruntat cu dificultăţi în 2023, cu T3 raportând o scădere de 36% a capitalizării şi a numărului de tranzacţii în comparaţie cu anul precedent. Potrivit Messari, Binance Labs a fost cel mai activ VC în T2 şi T3 din 2023, în special în sectorul DeFi şi Web3 Gaming, potrivit sursei.

Principalele puncte ale investiţiei Binance Labs în 2023, conform datelor din comunicat:

Infrastructură

"Investiţie de 10 milioane USD în Neutron, platformă de contracte inteligente cross-chain pe Cosmos, care a fost primul lanţ care a lansat Replicated Security.

Investiţie în AltLayer prin Programul MVB 6. AltLayer este un sistem de straturi de execuţie dedicate aplicaţiilor extrem de scalabile, care derivă din securitatea unui L1/L2 subiacent."

DeFi

"Investiţie în Radiant Capital, un protocol de creditare şi împrumut care creează o punte între lichidităţile fragmentate din DeFi.

Investiţie de 5 milioane USD în tokenul Curve DAO (CRV), care susţine Curve şi implementarea acestuia pe BNB Chain.

Investiţie de 10 milioane USD în Protocolul Helio, un protocol descentralizat de creditare şi împrumut al monedelor stabile pe BNB Chain care oferă StaaS şi LS pe mai multe lanţuri"

Jocuri Web3

"Investiţie de 15 milioane de dolari în Xterio, o platformă de jocuri Web3 şi un editor realizat de experţi în jocuri, care creează o punte între jocurile gratuite şi cele on-chain.

Finanţare seed pentru GOMBLE, un dezvoltator sud-coreean de jocuri de relaxare bazate pe blockchain şi afiliat al editorului de jocuri, 111Percent.

Investiţii în Sleepless AI prin programul MVB 6. Sleepless AI este un joc cu personaje virtuale AI bazat pe blockchain, care utilizează AIGC şi LLM-uri pentru a crea un joc bogat bazat pe poveste şi interacţiuni care evoluează organic odată cu personajele."

Instrumente

"Investiţie în stadiu incipient în Delphinus Lab, un furnizor de infrastructură care a implementat prima maşină virtuală zkWASM cu sursă deschisă cunoscută.

Investiţie în Arkham Token (ARKM), tokenul nativ al Arkham, care alimentează economia sa de informaţii, Intel-to-Earn."

Teza de investiţii Binance Labs continuă să sprijine proiecte care pun bazele unui ecosistem durabil şi favorizează scalabilitatea, explorând simultan straturi de aplicaţii care facilitează adoptarea în masă a aplicaţiilor blockchain, se mai arată în comunicat. Investiţiile din 2023 s-au concentrat asupra infrastructurii şi instrumentelor susţinute de tehnicile Zero-Knowledge Proof, Web3 Gaming care catalizează adoptarea pe scară largă şi inovaţiile în DeFi care fac progrese majore pentru Web3, potrivit sursei menţionate.

Investiţiile Binance Labs sunt agnostice faţă de lanţ şi agnostice faţă de stadiu, cu un accent principal pe susţinerea succesului proiectelor în stadiu incipient, prin programele sale de incubaţie, informează sursa.

Din 2018, portofoliul Binance Labs include 250 de proiecte din 25 de ţări, cu o rată de rentabilitate a investiţiilor de 14X, potrivit companiei. Investiţiile Binance Labs în Web3 au dus la susţinerea unor companii notabile precum: Optimism, LayerZero, Celestia, Aptos, Mysten Labs, Trust Wallet. Peste 50 de companii din portofoliu au fost incubaţii ale Binance Labs, inclusiv Dune Analytics, Injective Labs, Polygon şi SafePal, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb