Bioware lansează Mass Effect 2

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 februarie 2010

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri blockbuster ale anului 2010 este disponibil de astăzi în magazinele din întreaga lume

Bioware a anunţat, într-un comunicat de presă remis redacţiei, că Mass Effect 2, continuarea fenomenului SF, Mass Effect, câştigător a numeroase premii, a fost lansat în magazinele din întreaga lume. Notat pentru gameplay-ul intens de shooter şi povestea complicată, construită cu migală, Mass Effect 2 a obţinut un punctaj mediu de 97, pe baza a 29 de review-uri pe platforma Xbox 360, devenind cel de-al doilea cel mai bine cotat joc pe această platformă din toate timpurile, şi un punctaj de 95 pe PC.

Dr. Ray Muzyka, co-fondator Bioware şi GroupGeneral Manager al Grupului RPG/MMO al EA a spus: "Lumi captivante, poveşti şi personaje fascinante şi acţiunea intensă sunt câteva dintre caracteristicile jocurilor BioWare, iar Mass Effect 2 cu adevărat ridică standardele în acest sens. Sunt incredibil de mândru de echipa noastră, care a lucrat cu pasiune pentru a oferi un joc de cea mai înaltă calitate fanilor noştri. Această continuare epică din uluitorul univers Mass Effect este o realizare extraordinară, una de care abia aşteptam ca publicul din întreaga lume să se bucure!"

Trilogia Mass Effect este o aventură epică science fiction, ce se desfăşoară într-un vast univers, populat de fiinţe extraterestre periculoase şi planete misterioase, neexplorate. În Mass Effect 2, jucătorii vor intra încă o dată în rolul curajosului comandant Shepard, care îşi conduce echipajul în unele dintre cele periculoase şi fascinante misiuni din galaxie, ce pot deveni chiar fatale. Dominat de o acţiune intensă de shooter, un storyline futuristic şi bogat, o interacţiune angrenantă, emoţională şi de exploatare a spaţiului, între personaje, jocul conferă o experienţă cinematică incomparabilă.

Jucătorii care achiziţionează jocul vor putea să activeze reţeaua "Cerberus", un portal in-game din Mass Effect 2 care va menţine fanii în legatură cu universul Mass Effect prin intermediul elementelor DLC şi a noutăţilor, fără un cost suplimentar. Primul element DLC este disponibil astăzi şi conţine o misiune nouă în zona în care s-a prăbuşit Normandy.

Mass Effect 2 este disponibil pentru platforma Xbox 360 şi pentru PC şi este cotat 18+ de către PEGI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb