BLACK FRIDAY: Retailerii se aşteaptă ca vânzările de aparate foto să fie mai mari cu până la 50%

V.G.
Miscellanea / 10 noiembrie 2022

Retailerii se aşteaptă ca vânzările de aparate foto să fie mai mari cu până la 50%

Black Friday 2022 se anunţă a fi o perioadă excelentă pentru retailerii din toate domeniile, iar în zona de echipamente foto-video estimările sunt ca vânzările să fie mai mari cu 40-50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis redacţiei. De altfel, şi în 2021 creşterea faţă de 2020 a fost tot de 50%, ceea ce arată faptul că apetitul românilor este în continuă creştere în acest domeniu.

"Cele mai populare produse sunt aparatele foto şi camerele video pentru live streaming. Iar clienţii vor să testeze ce cumpără şi să afle ce li se potriveşte mai bine. Am observat asta şi prin faptul că, odată cu deschiderea noului showroom, a crescut tot mai mult numărul clienţilor care au dorit să vină să testeze echipament digital profesional înainte de a face achiziţii. Cu atât mai mult, înainte de Black Friday, colegii consultanţi sunt pregătiţi cu toate informaţiile necesare. Showroom-ul este deschis pentru testarea celor mai noi echipamente digitale, unde îi aşteptăm pe toţi creatorii de conţinut, atât pe pasionaţi, cât şi pe profesioniştii din domeniul vizual", spune Valeria Galea, co-fondatorul magazinului foto-video Photosetup.

Conform sursei citate, după şocul resimţit la începutul anului trendul ascendent din industria E-commerce a revenit, opinia generală a principalilor jucători din piaţă fiind aceea că E-commerce-ul românesc va finaliza anul 2022 cu creştere. Dacă anul trecut vânzările au fost mai mari cu 11% faţă de 2020, pentru 2022 vânzările sunt estimate să crească cu 13% faţă de 2021. Raportându-ne strict la ziua cu cele mai mari reduceri din an, după un 2021 în care Black Friday a generat vânzări de aproximativ 350 milioane de euro în România, este de aşteptat ca anul 2022 să depăşească borna de 400 milioane de euro. Asta în condiţiile în care retailerii s-au asigurat că vin cu oferte cât mai atractive şi au crescut şi stocurile în raport cu estimările de vânzare.

"Am pregătit şi noi 3 zile de oferte speciale la o gamă largă de aparate, obiective şi accesorii foto-video ale momentului. Unul dintre marile avantaje de care fiecare client al nostru beneficiază este acela că Photosetup lucrează direct cu marii producători de echipamente, aşa că putem oferi cele mai bune preţuri. Mai mult, am pregătit şi opţiunea de plată în rate fără dobândă, dar şi cadouri speciale pentru cei care vor cumpăra produse de peste 300 de lei", spune Valeria Galea, co-fondatorul magazinului foto-video Photosetup.

Reprezentanţii companiei au crescut stocurile cu 40% special pentru Black Friday şi spun că au pregătit reduceri de preţ la aparatele şi obiectivele foto din noua gamă Mirrorless, precum şi la alte produse de la mărcile consacrate, precum Canon, Nikon şi Sony, dar şi la accesorii ca trepiede, rucsacuri, LED-uri sau microfoane, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb