BLAXY PREMIUM RESORT & HOTEL INAUGUREAZĂ SERVICIILE HOTELIERE  O vacanţă de 7 nopţi pentru doi adulţi şi doi copii poate ajunge la 4000 de lei

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 6 mai 2016

O vacanţă de 7 nopţi pentru doi adulţi şi doi copii poate ajunge la 4000 de lei

Dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au anunţat recent, în cadrul unei conferinţe de presă, inaugurarea serviciilor hoteliere în cadrul resortului din localitatea 23 August - Olimp şi funcţionarea acestora în paralel cu proprietatea periodică.

Din cele 7 tronsoane planificate, cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio, dezvoltatorii proiectului au inaugurat deja trei tronsoane, cu un total de 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost contractate în regim de proprietate periodică de peste 3000 de proprietari, iar în jur de 250-300 de camere, clasificate la trei stele, vor fi închiriate în regim hotelier, începând cu acest sezon.

Liliana Filip, director general Blaxy Premium Resort & Hotel, a declarat: "Numărul mare de solicitări primite în timpul sezonului trecut ne-a făcut ca anul acesta să reconsiderăm calendarul deschiderilor şi să oferim şi servicii hoteliere, pe lângă cele de proprietate periodică. Pentru a sprijinii acest tip de servicii suntem consiliaţi de o echipă de specialişti în arta culinară şi servicii de entertainment din Turcia, Elveţia şi Statele Unite, care pregăteşte meniul şi programul de activităţi din cadrul resortului".

Costul unui sejur în cadrul complexului variază de la 360 de lei camera pe noapte la 670 de lei camera pe noapte, care, include pe lângă cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulţi şi doi copii, micul dejun şi acces la toate facilităţile resortului. Pentru a veni în sprijinul serviciilor hoteliere, resortul a inclus deja posibilitatea de a opta pentru meniu pensiune completă, dar şi programe de entertainment organizate pentru copiii şi adulţii cazaţi în resort. Astfel, în vârf de sezon, o vacanţă de 7 nopţi pentru doi adulţi şi doi copii poate ajunge şi la 4000 de lei. De asemenea, dacă la sfârşitul unui astfel de sejur turiştii sunt interesaţi şi achiziţionează un apartament pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an, tariful plătit pentru sejur va fi scăzut din costul proprietăţii.

Directorul general al complexului, Liliana Filip, a precizat că Blaxy Premium Resort & Hotel poate fi văzut şi ca o oportunitate de investiţie: proprietarii care achiziţionează în valoare de minim 25.000 de euro poate închiria către complex, iar acesta se obligă să reînchirieze pentru tine proprietatea şi să-ţi restituie 10% pe an din valoarea ei.

Totodată, începând de anul acesta toţi proprietarii unui condo în cadrul Blaxy Premium Resort & Hotel pot beneficia de serviciul de time sharing, primind şi calitatea de membrii ai reţelei Interval International. Acest lucru le permite să poată face schimb de vacanţe cu cei peste 2.000.000 de membri activi Interval, înrolaţi în programe de schimb în peste 80 de ţări din întreaga lume. Aşadar, membrii complexului Blaxy au posibilitatea de a alege între o vacanţă în cadrul resortului sau un sejur într-unul dintre cele aproximativ 3000 de locaţii din străinătate, în destinaţii ca Singapore, Turcia, Elveţia, Hawai, Marea Britanie, SUA, Tenerife, Brazilia, Grecia sau Spania.

Blaxy Premium Resort & Hotel este un resort turistic construit în zona localităţii 23 August, la câţiva km de Olimp. Lucrările de construcţie au fost lansate în anul 2014, iar în vara lui 2015 au fost primiţi primii turişti. Suprafaţa totală acoperită de complex este de 72.000 de metri pătraţi, incluzând mai multe piscine pentru adulţi şi copii, kids club, un amfiteatru în aer liber, restaurant, baruri, dar şi o plajă privată de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. La finalul proiectului vor fi construite 7 tronsoane cu regim de înălţime de 9-10 etaje şi un total de 900 de camere, dar şi un hotel cu 400 de camere de 5 stele, o bază de tratament şi un centru de afaceri, cu o sală de conferinţe de 1000 de locuri, iar în spatele clădirilor terenuri sportive. Proiectul este prevăzut să fie terminat în următorii trei ani. Deşi investiţia iniţială a fost estimată la 90 de milioane de euro, dezvoltatorii proiectului consideră că suma totală va trece de 100 de milioane de euro.

Resortul este primul de la Marea Neagră, din România, care oferă posibilitatea achiziţionării de apartamente cu doar câteva mii de euro, în regim de proprietate periodică, adică să devii proprietar pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an.

În prezent lucrările continuă, dar investitorii nu ştiu dacă să înceapă construcţia următorului tronson, aşa cum era prevăzut, sau să ridice baza de tratament pentru care dispun de un izvor de apă termală şi pentru care au venit foarte multe solicitări din partea turiştilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Turismul romanes ar trebui sa fie structurat si polarizat pe turismul balneo, montan si cel de tip city breake, week-end, cultural!!!!

    Litoralul romanesc, cu macimum 100 zile disponibile anual pentru turism, este de fapt o nisa, supra dimensionata de nostalgici si oameni care nu inteleg ce este industria ospitalitatii si care sunt standardele acesteia!!!! 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb