Blue Air introduce 15 rute noi în Orarul de Vară

S.B.
Companii / 8 martie 2021

Blue Air introduce 15 rute noi în Orarul de Vară

Blue Air va introduce 15 rute noi in Orarul de Vara 2021 care vor conecta Clujul cu mai multe oraşe europene, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfasoara campania Clujul Zboara cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile catre si dinspre Cluj Napoca, catre toate noile destinatii incluse in Orarul de Vara. Pentru a marca Ziua Internationala a Femeii, campania include astazi activari in mai multe locatii surpriza din Cluj Napoca, unde toate doamnele si domnisoarele care se vor intalni cu echipajele de mesageri ai primaverii in uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriza, impreuna cu promocodul care ofera un discount de 10% pentru toate rezervarile efectuate pe websiteul companiei.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business.

În cadrul strategiei de poziţionare ca prima opţiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe preturi accesibile si pe cele mai bune servicii din segmentul ultra-low-cost, precum si pe unicitatea reţelei sale de rute directe şi de conexiune. Reteaua Blue Air include destinatiile cele mai atractive pentru profilul pietelor in care isi desfasoara operatiunile, si zboruri pe aeroporturi principale si centrale, asigurand astfel pasagerilor sai cele mai bune solutii de conectivitate si un grad sporit de confort al calatoriei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb