BM a lansat noul sistem ecologic de retail pentru întreprinderile mici şi mijlocii; Sistemul point-of-sale oferă IMM-urilor valoare ridicată la costuri reduse.

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 septembrie 2007

IBM a anunţat un nou sistem ecologic performant de tip all-in-one destinat retailerilor mici şi mijlocii. IBM SurePOS 100 combină performanţele remarcabile cu un consum redus de energie şi tehnologie îmbunătăţită de retail la un preţ accesibil.

Este vorba de a ajuta clienţii mici şi mijlocii să-şi servească mai bine proprii clienţi la un preţ pe care şi-l pot permite. IBM continuă să investească în procese de fabricaţie şi design ce oferă IMM-urilor uneltele de care au nevoie pentru a îmbunătăţi eficienţa operaţională şi pentru a stimula creşterea afacerii. Fiind un sistem de retail ecologic destinat retailerilor mici şi mijlocii, IBM SurePOS 100 combină caracteristicile şi flexibilitatea care sunt de obicei disponibile numai pentru întreprinderile mari. Retailerii pot opta pentru display-uri, printere, case de marcat, precum şi pentru un CD-ROM intern opţional. Porturile fac conexiunea între elementele periferice noi şi cele deja existente, permiţând retailerilor să creeze configuraţii cu costuri scăzute.

Designul său integrat şi platforma open-standards permit retailerilor să îmbine aplicaţiile critice şi perifericele într-un singur sistem POS, ajutând la reducerea

costurilor legate de utilizarea soluţiilor netestate de la diferiţi agenţi de vânzare. SurePOS 100 suportă Windows, SUSE Linux (disponibil din 2008) şi medii

operaţionale DOS, sporind opţiunile retailerilor în ceea ce priveşte aplicaţile POS disponibile prin intermediul IBM Business Partners.

Valoare competitivă şi disponibilitate

IBM SurePOS 100 este un sistem POS orientat pe valoare care formează o punte de legătură între casele de marcat electronice de ultima generaţie (ECR) şi

sistemele point-of-sales. Valoarea competitivă include designul all-in-one şi extraordinară capacitate de a rula pretenţioasele aplicaţii POS din prezent. Sistemul este însoţit de servicii globale excepţionale de suport tehnic susţinut de o reţea globală de parteneri IBM şi reselleri.

IBM SurePOS 100 va fi disponibil din Septembrie în Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi America Latină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb