BNR a aprobat-o pe Valerie Marcelle Paule Villafranca ca administrator al BRD

A.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 iulie 2020

Banca Naţională a României (BNR) a aprobat numirea doamnei Valerie Marcelle Paule Villafranca în funcţia de administrator al BRD-Groupe Societe Generale (BRD), se arată într-un raport al instituţiei de credit remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În luna aprilie a acestui an, acţionarii BRD o aleseseră pe Valerie Marcelle Paule Villafranca ca administrator al societăţii pentru o perioadă de patru ani, după ce fusese numită în această funcţie în luna noimebrie a anului trecut, ca urmare a renunţării lui Philippe Laurent Charles Heim la mandatul său din board-ul BRD.

Valerie Marcelle Paule Villafranca este născută în 1970 şi are o experienţă de 25 de ani în calitate de consultant în afaceri şi pe probleme de stategie, din care 19 ani în funcţii de conducere de top precum Director Risc şi Conformitate pentru Europa de Vest, America de Sud şi Africa în cadrul Boston Consulting Group (01 martie 2014 - 17 martie 2018), Director General pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Director Administrare Riscuri în cadrul Accenture (1 octombrie 2010 - 28 februarie 2014) sau Director General, Fondator şi Director al Grupului Aon (1 mai 2006-30 septembrie 2010).

Este absolventă a Classe preparatoire aux grandes ecoles, Lycee du Parc, Lyon (France), are un Master în Finanţe la Universitatea Paris IX Dauphine si un alt un master în administrarea afacerilor cu specializare în finanţe la Şcoala Superioară de Comerţ din Bordeaux.

În prezent, este Director al Programului privind Transformarea în materie de Cunoaştere a Clientelei (KYC) la nivelul Grupului Societe Generale.

Francezii de la Societe Generale deţin 60,17% din BRD - Groupe Societe Generale, în acţionariatul instituţiei de credit se mai găsindu-se SIF-uri, fonduri de pensii Plion II sau Dedeman.

După primele trei luni ale anului, profitul net al Grupului BRD s-a ridicat la 241 de milioane de lei, în scădere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019, declin influenţat de costul riscului, după recunoaşterea unui provizion în contextul crizei COVID-19.

Valoarea de piaţă a BRD la Bursa de Valori Bucureşti este de circa opt miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb