BODE: "Se poate şi în România să finalizăm proiecte de infrastructură de transport înainte de termen"

J.P.
Politică / 2 decembrie 2020

"Se poate şi în România să finalizăm proiecte de infrastructură de transport înainte de termen"

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat, astăzi, la Bacău, că finalizarea lucrărilor la centura ocolitoare a oraşului cu un an mai devreme decât prevedea contractul dovedeşte că şi în România pot fi implementate proiecte de infrastructură mare înainte de termen, conform Agerpres.

"Mă bucur că în mandatul Guvernului Orban reuşim să dăm în trafic primii kilometri din Autostrada Moldovei. Vorbim de cei aproximativ 17 kilometri la profil de autostradă din varianta de ocolire Bacău. În ceea ce priveşte varianta de ocolire, cu cei aproximativ 31 de kilometri, prin efortul antreprenorului, (...) vorbim de un proiect finalizat înainte de termen, termenul de finalizare fiind ianuarie 2022. Concluzia este doar una: se poate şi în România să finalizăm proiecte de infrastructură de transport înainte de termen", a declarat Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor a explicat că proiectul a fost preluat de guvernarea liberală, în noiembrie 2019, la un progres fizic de 27%.

"Pentru acest proiect s-au făcut plăţi până în noiembrie 2019 de 126 milioane lei. Noi, în acest an, am achitat facturi de 467 milioane lei. Ca să lămurim şi acest aspect, că nu am alocat suficienţi bani pentru acest obiectiv. Sigur, salut şi eu, încă o dată, decizia Comisiei Europene de a ne acorda finanţare nerambursabilă de 143 milioane euro pentru acest obiectiv. Am derulat o procedură pentru a obţine această finanţare, am derulat-o ca la carte, cu multă perseverenţă şi simţ al răspunderii, aşa cum am procedat şi în cazul deblocării finanţării pentru autostrada Sibiu - Piteşti", a mai spus Lucian Bode.

Miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a prim-ministrului Ludovic Orban, a fost inaugurată varianta ocolitoare a municipiului Bacău care are în componenţă 17 kilometri la profil de autostradă.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Bre, ar trebui sa taci din gura si sa zici Bodeproste, pt ca Guvernul de PNLepre din care faci parte te-a scos "bazma curata" din accidentul grav provocat de decizia ta de a depasi coloana auto!

    Minciuni. N-ați terminat nimic înainte de termen.

    Doar lucrări parțiale începute de precedenții și pe care le-ați grăbit pe repede înainte ca să aveți cu ce vă lăuda. 

    Cum puteți minți în așa hal?!

    Acest lingau al PNL continua sa faca ce stie el mai bine si anume sa dea din gura.

    In tot acest timp trenul face 200 de km in 6 ore.. si sar suruburile de la sinele de cale ferata.  

    Asta in timp ce Orban si Bode dau din gura..

    Un partid de tampiti...  

    te-ai indragostit de imaginea din oglinda de la baie/

    mai sterge si urmele de buze ca vezi lucrurile din ce in ce mai deformate! 

    Dupa ce au venit americanii, italienii, austriecii, spaniolii, turcii etc si au luat banii apoi au plecat, a ramas un roman (din Bacau) pus de PSD si nu de Orban si PNL sa le arate ca exista posibilitatea sa fie respectate termenele. Acum vine Iohanis si Orban sa ne demonstreze ce mari realizari (ca pe timpul socialismului nu demuilt alungat) au ei in toate domeniile de activitate. Trebuie sa detii un anumit tip de obraz pentru a face asa ceva.

    1. sunt deprinderi de onanisti 100%

    Daca Brucan a divulgat ca Iliescu a format "Frontul Salvarii Nationale " cu multi ani inainte de "Revolutia spontana din 1989" si lumea nu a reactionat , inseamna ca aceiasi "stupid people" vor continua sa voteze si acum cu PSD ?

    Ce a facut Pavlov dupa ce i-a murit cateaua ?(reflex- ul conditionat ..helloooo) 

    Raspuns : a continuat sa-i duca mancare  

    Chiar daca Brucan a previzionat ca de-abia dupa 20 de ani se vor trezi "stupid people" ..chiar s-a inselat foarte rau (2020 -1989 >20)  

    fiindca ne meritam soarta votam PSD ,"umanisti" , "salvati "sa (ne) termine de tot ce au inceput ? 

    1. Daca vreti dictatura votati pnl,usr,pmp

      cei 25 de membri constituiți în Comitet coordonator al Partidului National Liberal toti "dictatori" de la La 4 iunie 1875 :

      V. Arvanezu, Dimitrie I. Berindei, Pană Buescu, Ion C. Brătianu, Dumitru Brătianu, dr. Nae Calinderu, Dimitrie Cariagdi, Ion Câmpineanu, Manolache Costache Epureanu, Nicolae Fleva, Mihail Ferechide, Ion Ghica, Dimitrie Gianni, Alexandru G. Golescu, Constantin Grădișteanu, Mihail Kogălniceanu, Alexandru Lupescu, Constantin Nacu, Remus Opreanu, Pache Protopopescu, C. A. Rosetti, Eugeniu Stătescu, Dimitrie A. Sturdza, George Văcărescu. 

      daca nu recunosti nici un nume de mai sus , chiar ai o scuza ca votezi PSD si restul securistilor ce si-au facut curat la "locul faptelor"  

    Care proiecte,voi lucrati cu proiectele pesede

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb