BOGDAN COJOCARU, PSD:  "Refuzul lui Iohannis de a participa la dezbaterea cu Dăncilă a radicalizat electoratul nostru"

I.A.M.
Politică / 21 noiembrie 2019

Bogdan Cojocaru (Sursă foto: Twitter)

Bogdan Cojocaru (Sursă foto: Twitter)

Deputatul PSD de Iaşi Bogdan Cojocaru susţine că organizaţiile din judeţ ale partidului sunt mult mai mobilizate decât în primul tur şi că s-a format un val în teritoriu care poate răsturna scorul din 10 noiembrie, după ce Klaus Iohannis a luat în "derâdere" dezbaterea cu Viorica Dăncilă, transmite News.ro.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că decizia candidatului PNL Klaus Iohannis de a nu participa la o dezbatere în turul doi a radicalizat electoratul PSD, iar organizaţiile partidului din teritoriu sunt mult mai mobilizate decât înaintea primului tur.

"Fără să vrea, Iohannis ne-a făcut un bine, pentru că refuzul său de a participa la vreo dezbatere cu Viorica Dăncilă a radicalizat electoratul nostru. A luat în derâdere acea dezbatere, iar atitudinea lui sfidătoare îl va costa. Am mers zilele acestea în comunele din judeţ, iar oamenii sunt mai îndârjiţi, organizaţiile sunt mai mobilizate decât la primul tur", spune parlamentarul social-democrat.

Bogdan Cojocaru susţine că a întâlnit oameni care nu s-au dus la primul tur, dar care spun că vor merge în cel de-al doilea, "iritaţi de fandoselile unui preşedinte rupt de realitate".

"Klaus Werner Iohannis nu acceptă spiritul democratic şi desconsideră categorii întregi de români. Nici n-ar trebui să ne mire că refuză acum o dezbatere. N-a refuzat el orice dialog în timpul celor cinci ani de mandat? De ce să ne mire că inventează motive pe un ton arogant? Nu asta a făcut de fiecare dată când atribuţiile i-au permis?", afirmă deputatul PSD Bogdan Cojocaru, potrivit sursei citate.

El susţine că unele partide care au votat moţiunea de cenzură în Parlament împotriva Guvernului Dăncilă regretă gestul făcut, întrucât îşi dau seama că "e periculos să laşi puterea într-o singură mână, în condiţiile în care actualul preşedinte dovedeşte un apetit excesiv de a controla tot".

Totodată, Cojocaru consideră că "aroganţa" candidatului PNL va fi taxată de alegători, el adăugând că valul creat în teritoriu poate răsturna scorul din 10 noiembrie.

"S-a schimbat mult atmosfera în teritoriu, iar organizaţiile noastre lucrează cu motoarele turate. Sperăm să facem surpriza pe 24 noiembrie", spune deputatul Bogdan Cojocaru.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Focul încrucișat al IQ-urilor.

    1. Nuuu, cojoace incrucisate ca sa nu spun cuvinte, cusute de Cojocaru cotzcaru.

      Adicatelea unii dintre ai nostri vor vota la doua urne de doua ori. Iar cel mai important urna mobila din cimitirul Alexandrei a fost transferata cu succes in cimitirul Bellu din Bucuresti pentru continuarea votarii corecte si impartiale.Daca votezi primesti un cojoc de la Cojocaru. 

    DRAGI ROMANII ACEST ELTON JOH(N)ES KLAUS DE ROMÂNIA ARE O PROBLEMA MARE URĂȘTE FEMEILE. DUPĂ ACEASTA MASCARADA REGIZATA ȘI DICTATA DE EL FĂCUTĂ DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI NU ATI VĂZUT CA A OBOSIT. E ȘI NORMAL O SPUNE CONDICA LUI PREZIDENȚIALĂ DIN 1041 DE ZILE 570 NU SA DUS LA MUNCA. CE NU ÎNȚELEGEȚI DUPĂ ATITA EFORT I S A FĂCUT SETE DE LAPTE. ȘI A DOUA ZI A FĂCUT O PLIMBARE CUM ERA DE AȘTEPTAT PE BANI NOȘTRI DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE PLĂTITE DE NOI LA BRUXELLES CA SA SE INTILNEASCA CU PREȘEDINTELE PARTIDULUI POPULAR EUROPEAN(P. P. E.) ACESTA LA BINECUVINTAT(LA PUS ÎN GENUNCHI) ȘI LA ASIGURAT CA DE ACOLO DE LA BRUXELLES SE OCUPA EI DE REZULTATELE ALEGERILOR DIN ROMÂNIA, DOAR EL SA ȘI MOBILIZEZE SLUGILE SALE S. R. I. ȘI S. T. S. SA TUREZE LA MAXIM SOSTUL S. T. S. PENTRU MAI MULTA SIGURANȚĂ A TRIMIS SLUGA PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA (LUDOVIC ORBAN) SA SE INTILNEASCA LA ZAGREB CU ZBIRCITA DE MERKEL SA CERȘEASCĂ AJUTOR ȘI SA L PUIE ÎNCĂ O DATA PREȘEDINTE CUM A FĂCUT-O ÎN 2014 PESTE VOINȚA DE VOT A ROMANILOR. NU VEDEȚI CA ȘI AU LUAT NUMĂRUL 6 AL DIAVOLULUI ȘI CA VREA SA CISTIGE ALEGERILE PREZIDENȚIALE INCEPIND CU 6.INTREBARE DE UNDA ȘTIE PREFERATUL LUI IUBIT INSOLVENT UL, ISTERICULE, GAUOZARUL (RAREȘ BOGDAN) CU DOUA SAPTAMINI ÎNAINTE. TREBUIE O ANCHETA, UN DOSAR PENAL. NOI BATJOCORIȚI, AMARITI, SUBJUGATI, ROMANII CARE MUNCIM ȘI DUCEM GREU TARII CU DUMNEZEI IAR EI TRĂDĂTORII DE TARA,HOTIISI TILHARII CU DIAVOLUL. DUMNEZEULE SFINTE ARĂTAȚI PUTEREA ȘI FA DUMINICA 24 NOIEMBRIE DREPTATE ROMANILOR. DOAMNE AJUTĂ-NE.

    1. Mai du-te dracu sa te ia de dobitoc !

      lasa-l ... acu' ca se inchid robinetele la psd, nu o sa mai fie bani de postaci si o sa se opreasca ... doar nu crezi ca presteaza gratis

      este prea deviat pentru a fi afectat de taierea banului, trebuie sa-i taie internetul la spitalu nr. 9

      Am tot zis să îl las, sa nu mai citesc, sa trec cu vederea. Dar vad că articolul are comentariu și intru sa vad ce scrie. Când văd că iar e cretinul asta, mă enervez. Și mai mult ma seacă ziarul, de ce naiba nu ii taie comentariile?

      Nu taie comentariile pentru ca trebuie sa blocheze IP. Nu pot sau nu vor. Cei de la tehnic apartinind de ziar au raspunsul.

      Dar nu e clar ca nu iubeste femeile Cum sa le iubeasca daca si el este femeioi si are pe Pahontu amantu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb