BOGDAN COJOCARU, TSD:  "Pierzătorul politic al momentului este Ludovic Orban"

D.B.
Politică / 25 februarie 2020

"Pierzătorul politic al momentului este Ludovic Orban"

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că pierzătorul politic al momentului este Ludovic Orban şi că liderul PNL va fi părăsit cât de curând de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de colegii săi de partid.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că pentru prima dată, planul preşedintelui Klaus Iohannis privind declanşarea anticipatelor a eşuat şi că acest lucru a fost recunoscut inclusiv de şeful statului, care a spus că şansele pentru a avea anticipate au scăzut sub 50 la sută.

Şeful tinerilor social-democraţi consideră că preşedintele Klaus Iohannis va fi obligat să respecte decizia CCR, dar că întrebarea este ce va face Ludovic Orban, pe care îl consideră "cel mai mare pierzător politic al momentului".

"Premier nu mai poate fi, de ratat a ratat cu brio obiectivul politic asumat de PNL, acela al declanşării anticipatelor, a ratat şi tema politică a desfăşurării alegerilor locale în două tururi de scrutin şi atunci, ne întrebăm, într-un mod cât se poate de just: ce mai caută Ludovic Orban la Palatul Victoria? Va fi oare retras într-un loc călduţ, de ambasador, în vreo ţară exotică?", a declarat deputatul PSD.

Bogdan Cojocaru susţine că şeful liberalilor Ludovic Orban a eşuat pe "o insulă a penibilului" şi că "doar a fost folosit de liderul suprecum pentru jocul său politic".

Preşedintele TSD afirmă că Ludovic Orban va fi părăsit în curând şi de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de colegii săi din PNL.

"Crunt destin, dar unul corect pentru un personaj complet lipsit de substanţă şi viziune, care a aterizat pe o pistă greşită a politicii şi a crezut că poate conduce ţara. S-a dovedit o pălărie mult prea largă pentru cât de mic a devenit domnia sa", mai spune liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ludovic Orban a fost un perdant de cand a intrat in politica.

    1. suntem noi romanii din cauza voastra a PSD-eului, care ati guvernat mizerabil tot timpul, mai putin pentru infractori, iar acum cu complicitatea dintodeauna a Curtii C , refuzati sa va intoarceti la popor pentru alegeri. Incercati aceleasi manevre ca in 2015 , cu guvern marionet , legat de maini si de picioare, deoarece puterea legislativa este la voi in Parlament, apoi la finele anului, mergand pe ideea ca orice minune tine 3 zile, noi uitam, iar voi sa va intoarceti ca de atatea ori ca salvatori ai tarii! Sa va fie rusine tradatorilor!!!

      Actualul parlament a fost votat tot de catre popor.Sa hotarasca tot poporul dar prin alegeri la termen .Daca se fac alegeri anticipate si celor de la PNL nu le ies ploile,adica majoritate parlamentara,ce facem?Organizam iar alegeri anticipate?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb