Bogdan Gabor a fost reales preşedinte al Asociaţiei Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane

G.U.
Miscellanea / 17 august 2021

Bogdan Gabor, Preşedinte AFSRU şi Country Manager Lugera & Makler România

Bogdan Gabor, Preşedinte AFSRU şi Country Manager Lugera & Makler România

Bogdan Gabor, Country Manager al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, The People Republic, a fost învestit pentru un nou mandat de doi ani în funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane (AFSRU), conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Misiunea noastră rămâne dedicată dezvoltării şi armonizării paletei de servicii de resurse umane, în acord cu necesităţile pieţei muncii, aşteptările candidaţilor şi modificările legislative. În această direcţie activităţile Asociaţiei au fost concentrate pe câteva aspecte cheie: modificări legislative, stabilirea de repere şi bune practici pentru industrie, precum şi adoptarea tendinţelor europene şi adaptarea acestora la realităţile româneşti," a declarat Bogdan Gabor, Preşedinte AFSRU.

AFSRU şi-a asumat un rol activ în dialogul cu partenerii sociali şi autorităţile de reglementare având ca obiectiv modernizarea continuă a legislaţiei în domeniul muncii temporare, al plasării forţei de muncă, al prestării serviciilor de salarizare, de administrare personal, de pregătire profesională şi al altor servicii externalizate, se menţionează în comunicat.

Astfel, reprezentanţii Asociaţiei participă activ în cadrul Grupului de lucru interinstituţional pentru repatrierea forţei de muncă române din străinătate, condus de administraţia prezidenţială, alături de celelalte ministere şi organizaţii implicate. În cadrul acestui proiect AFSRU alocă resurse pentru identificarea locurilor de muncă disponibile, identificarea cerinţelor actuale ale clienţilor şi a zonelor cu cele mai multe locuri de muncă disponibile, obiectivul fiind acela de a crea un plan de măsuri şi beneficii care să determine românii să se reîntoarcă şi să se angajeze în România.

De asemenea, AFSRU a fost implicată activ în "Dezvoltarea, stimularea şi eficientizarea muncii prin agent de muncă temporară şi a serviciilor de formare profesională pentru o piaţă a muncii competitivă şi performantă" - Proiect SMIS 129752/SIPOCA/707 parcurs cu participarea îndeaproape a reprezentanţilor AFSRU.

"Asociaţia Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane este afiliată World Employment Confederation, confederaţie care reprezintă vocea industriei HR la nivel global şi care aduce laolaltă furnizori de servicii de resurse umane din 50 de ţări, acoperind o gamă variată de servicii, de la recrutare şi furnizare de soluţii de muncă temporară până la servicii de management al carierei, RPO and MSP. Ne bucurăm, aşadar, de acces la cele mai noi informaţii şi studii în domeniu, dar şi de sprijinul unei organizaţii solide în implementarea la nivel naţional a tendinţelor europene în materie de salarizare şi recrutare."

Conform comunicatului, AFSRU militează pentru menţinerea unor standarde înalte de etică şi profesionalism a operatorilor din această piaţă, implicându-se activ în educarea pieţei, promovarea serviciilor de HR, definirea şi diseminarea bunelor practici.

"Am dezvoltat un grup de lucru specializat în cadrul căruia membrii discută noutăţile cu impact în zona de payroll pentru implementarea corectă a acestora şi analizează propunerile legislative în timp real pentru a putea oferi puncte de vedere şi luări de poziţie autorităţilor competente. De asemenea, pentru că ne dorim să creştem nivelul profesioniştilor din industria de HR şi al calităţii serviciilor pe care le punem la dispoziţie, pe lângă întâlnirile regulate care au ca obiectiv schimbul de experienţă, organizăm o serie de evenimente menite să analizeze tendinţe şi să ofere soluţii pentru provocările prezentului," a completat Bogdan Gabor.

Fondată în luna iunie 2010 de cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor de resurse umane, AFSRU este organizaţia profesională de profil a furnizorilor de servicii de resurse umane din România. Asociaţia reuneşte 16 companii internaţionale şi locale şi îşi propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea condiţiilor de acces pe piaţa muncii şi crearea de noi locuri de muncă. AFSRU este membră a World Employment Confederation, asociaţia patronală la nivel internaţional.

Din board-ul asociaţiei fac parte Sorina Donisa, CEO APT Resources & Services, Oana Tufăroiu, Managing Director Humangest & IHM Total Consult , Cristian Huzău, Country Manager GI Group Romania şi Paula Rus, Operations Manager Adecco Group.

Cele 16 companii care fac parte din AFSRU sunt în ordine alfabetică: Adecco România, APT Resources & Services, Best Personal Services, Gi Group, HRP Leasing, HRS România, Human Solutions, Humangest Romania, IHM Total Consult, Lugera The People Republic, ManpowerGroup România, Professional, Smartree România, 3minutesjob.com, Takt Manpower şi Work Support Agency.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb