Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Baia Mare şi Târgu Mureş

Comunicate de presă / 7 decembrie 2021

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Baia Mare şi Târgu Mureş

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează joi, 9 decembrie, serviciile de transport la cerere în Baia Mare şi Târgu Mureş. Compania ajunge astfel la 22 de oraşe în România, în care utilizatorii pot cere curse prin aplicaţie şi ajunge la destinaţie rapid şi accesibil, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: "După lansarea cu succes în Alba Iulia pe 1 decembrie, ne bucurăm că putem încheia anul cu alte două lansări, în Târgu Mureş şi Baia Mare. Consemnăm astfel extinderea prezenţei Bolt de la 6 la 22 de oraşe într-un singur an. Această expansiune accelerată a fost făcută posibilă de munca unei echipe extraordinare şi a unei reţele dinamice de parteneri - şoferi şi operatori de transport - dar şi de adoptarea entuziastă a serviciilor noastre de către pasagerii din fiecare oraş. Sperăm ca serviciile de transport la cerere să se bucure de aceeaşi primire bună şi în cele două noi oraşe."

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery.

Pe perioada lansării, preţul curselor Bolt din Baia Mare şi Târgu Mureş începe de la 8 lei, în funcţie de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.

În toate oraşele în care sunt prezente serviciile de transport la cerere, utilizatorii au la dispoziţie şi platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficientă călătoriilor de afaceri. Astfel, cursele în scop de serviciu sunt mai rapide, mai accesibile şi mai convenabile, companiile beneficiind de un management simplificat al costurilor de transport.

Lansarea serviciilor de ride-hailing este o oportunitate pentru cei care îşi doresc o sursă de venit suplimentară şi un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor primi informaţii cu privire la partenerii oficiali locali.

Pe lângă serviciile de transport la cerere pentru persoane şi pentru companii, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare şi de produse alimentare, prin aplicaţia Bolt Food şi de livrare de produse alimentare şi non-alimentare, prin Bolt Market.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb