BOMBA TICĂIE LA ASF Budăi, PSD: "Vom analiza toate aspectele semnalate cu privire la activitatea ASF"

G.M.
Piaţa de Capital / 17 mai 2020

Marius Constantin Budăi

Marius Constantin Budăi

Deputatul social-democrat Marius Budăi, membru al Comisiei buget, finanţe-bănci din Camera Deputaţilor şi fost preşedinte al acestui organism, ne-a spus că a aflat din materialele publicate de Ziarul BURSA despre scandalul din jurul activităţii Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Marius Budăi ne-a declarat: "Vreau să văd ce documente au ajuns la comisie, pentru a-mi forma o opinie cu privire la situaţia de ansamblu. De aceea, săptămâna viitoare voi solicita documentele respective pentru a le studia şi vom analiza în cadrul comisiei toate aspectele semnalate cu privire la activitatea ASF".

Referitor la candidatura senatorului Daniel Zamfir pentru funcţia de preşedinte al ASF, deputatul Marius Budăi ne-a spus: "Am avut foarte multe discuţii, de-a lungul anilor, cu senatorul Daniel Zamfir, chiar şi atunci când am fost preşedintele comisiei de specialitate din Camera Deputaţilor. Sunt convins că domnul Zamfir înţelege foarte multe lucruri, acceptă argumentele bine motivate şi e dispus să dialogheze, aşa cum s-a întâmplat de fapt şi la legile promovate de el în Parlament. Dacă îşi va depune candidatura, voi lua o decizie în urma audierii tuturor celorlalţi candidaţi în comisiile reunite de buget, finanţe-bănci ale Parlamentului".

Domnia sa a ţinut să precizeze că, deocamdată, încă nu a fost demarată procedura pentru numirea noului şef al ASF şi că în interiorul PSD nu s-a discutat despre vreo nominalizare din partea formaţiunii politice cu privire la persoana potrivită să ocupe funcţia respectivă.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. Nu stiu, poate greșesc dar dl Daniel Zamfir un om de altfel foarte harnic si implicat, pe care îl respect ca parlamentar nu pare însă sa aibe anvergura de șef ASF! E o pălărie cam mare ptr.el!

    1. Adica vrei sa spui ca Gradinescu e bun si Zamfir e mai putin bun ca el?

      Putem spune ca daca nu am sarit din lac in put, cu siguranta am sarit din put in lac. Acest supraveghetor va incerca sa ne egalizeze dpv financiar, judecand dupa epopeea lui legislativa foarte relevanta pentru tendintele populiste. Probabil i se va parea ca unii sunt prea bogati, si va introduce reglementari de redistribuire a activelor financiare, astfel incat sa nu mai fie nimeni excesiv de bogat.

      Da Zamfir vrea poziția lu Gradinescu? Sau vrea sa fie președinte al Autorității? De ce vorbiți fără să gândiți? Se compară cele 2 funcții?

      Am dat de înțeles că nu e potrivit. Atât si fără comparatii!

      Pai cum, Zamfir e obligatoriu sa fie geniu, iar Gradinescu are dreptul sa fie repetent?

      OK, fara nici o comparatie, Gradinescu este potrivit dupa tine?

      Grădinescu A FĂCUT într-un an cât n-a reușit ursache în 7. Și nu pentru că nu știa sau nu putea, ci pentru ca se implica în tot felul de tabere și discuții, ca acum. Să nu crezi că departamentul ASF de piata de capital mergea mai bine pe vremea lui ursache, oamenii care fac treaba sunt tot aceeași. Dar una e sa ai un șef fără constrângeri, care să aibă măcar disponibilitatea sa facă ce e corect, și alta e să mergi pe sârmele lui ursache, care ba nu trebuiau să-l atingă pe unul, ba trebuiau să-l afecteze pe altul. Așa că răspunsul meu e simplu: DA, Grădinescu este foarte bun. Pentru că e liber să ia deciziile corecte.

      Asa e, Gradinescu e foarte potrivit pentru ca e CINSTIT si CORECT!

      Care sunt realizările lui Gradinescu?

      Dar realizarile lui Ursache care au fost?

      Dar realizarile la care nu am acces mai sunt realizari?

      Ai intrebat care sunt realizarile lui Gradinescu. Ti-am spus ca sunt, dar nu ai acces la ele. De ce? Pentru ca NU VREI, REFUZI sa ai acces la ele.Cauta, deschide ochii, citeste si compara.Raspunsul e la tine, nu la mine! Sau la Make!

      Deci, care sunt realizarile lui Gradinescu? Stii sa spui sau nu exista?

      Dar hotaraste-te, la care intrebare vrei sa-ti raspund, la aia cu realizarile sau la aia cu ganditul? Raspunsul la aia cu realizarile nu-l intelegi tu ca esti prea "mic", o sa-ti raspund la aia cu ganditul: gradinescu este vicepresedinte si tu esti anonim.Game over

      Deci nu exista nici o realizare a lui Gradinescu. Daca ar fi avut vreuna, ai fi spus-o.

      Cel mai corect! De aia a anagajat niste nadragi blonzi de la el de la tara pentru ca e femeia lui Oprisan. Omu' care l-a numit in functie. Problema nici macar nu e nepotismul mizerabil ci faptul ca individa aia are un salariu lunar enorm pentru tara asta in care milioane de oameni au minimul pe economie. Experta in biuti cum zice ea (beauty si maniuchiura)

    Gradinescu și Dancila au fost colegi de banca. Amandoi au copiat la teze, amandoi citesc după fițuica . Fițuicile sunt scrise de consilieri. Dacă nu se afla prin preajma vreun consilier , .......DEZASTRU.

    1. Intrebare: De ce mânecile costumului sunt atât de lungi la domnul Gradinescu? Răspuns: Ca sa nu se vadă sforile de care îl trag păpușarii !!!

      Intrebare: de ce ai mintea asa de scurta? Raspuns: pentru ca diferenta e la domnul Gradinescu!

      Intrebare: Gradinescu gandeste?

      Raspuns: ? 

      Nu.

      Nici tu

    Eu cred ca problema nu este la sefii din ASF.Ci la dinozaurii aia din ASF care stau pe functii mai joase si aia au puteri mari.Ca desi in ASF mereu s-a schimbat conducerea,niciodata nu s-au schimbat sefii de departament,si aia reprezinta tot raul in cadrul acestei institutii.Sunt slabi profesional,sunt platit ca sefii ,si sunt un impediment in dezvoltarea pietei de capital din ROMANIA.SUNT UN CANCER!

    1. Da asa este...Cunosc putin ORGANIGRAMA ASF-ului si stiu cine ocupa functiile din esalonul doi. si pe ce 'pile' au fost angajati

    Gradinescu trebuie sa plece de la ASF. Ne trebuie un om capabil și integru, care nu face jocurile diverșilor neaveniți!

    1. Așa este!

    Cum zis-a Ion Creanga din fundul curtii :::::: lasa uai Budai sa treaca timpul uai, uita toti de necesar presedinte colea-n fundatura aia di asefe.

    Vin ai nostri, pleaca ai nostri....

    Fiecare canta dupa cum ii spune cel care l-a sponzorizat! 

    E valabil si pentru tine....

    1. Semnatura mea este toata cu majuscule.

      Nu poti sa o reproduci si ai falsificat-o cu litere de rind. 

      Sanctiunea pentru aceasta incercare de substituire este sa fii complet interzis in sectiunea de comentarii.

      Make TERMINATORUL!

    Ce spacialitate are M.Budai ??? Parca ieri/alaltaieri il stiam sofer...

    Nu se poate sa nu existe "putere legislativa" care sa nu aiba puterea de a demite "tot ce conduce SIF 3 si isi platesc politele dintre ei implicand NOCIV interesele actionarilor si investitorilor", numirea chiar provizoriu a unei conduceri care sa faca ordine acolo, ordine care sa protejeze interesele actionarilor si investitorilor !!!. Nimeni nu are dreptul sa-si plateasca politele pe spatele si degradand interesele actionarilor. Desi se stie sigur ca "exista interese politice si financiare murdare "in SIF-uri", sa-si spele rufele murdare departe de interesele actionarilor si investitorilor, fara "mocirla politica si financiara murdara si urat mirositoare la SIF-uri !!!, sau ... politicienilor responsabili de situatie nu le ajung salariile grase si privilegiile de LUX platite pe spatele romanilor si mai vor sa fure si de la SIF-uri fara nici un fel de "jena".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb