Bosch îşi propune creşterea volumului vânzărilor din tehnologia industrială la peste 10 miliarde de euro

I.A.
Companii / 28 aprilie 2023

Bosch îşi propune creşterea volumului vânzărilor din tehnologia industrială la peste 10 miliarde de euro

Bosch îşi propune să obţină o creştere sustenabilă cu ajutorul tehnologiei industriale, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit comunicatului, se preconizează că cifra vânzărilor sale în domeniul de tehnologiei industriale va creşte până în anul 2028 de la nivelul actual, de 7 miliarde de euro, la peste 10 miliarde de euro.

Preşedintele Bosch, dr. Stefan Hartung a declarat: "Vrem să mărim veniturile într-un ritm mai rapid decât volumul vânzărilor şi să creştem în mod sustenabil valoarea companiei. În acest scop, Bosch va investi în total peste 3 miliarde de euro în domeniul tehnologiei industriale pe parcursul anilor 2022 şi 2023, asigurând o creştere organică şi anorganică".

Achiziţia companiei americane din domeniul hidraulicii, HydraForce, ce are aproximativ 2.100 de angajaţi, face ca cea mai mare achiziţie făcută de Bosch să fie una din segmentul Tehnologiei Industriale. Prin această fuziune, Bosch Rexroth îşi extinde poziţia globală de lider în domeniul hidraulicii, furnizând tehnologie pentru excavatoare, macarale, tractoare sau pentru instalaţiile şi utilajele din fabrici.Tehnologia industrială oferă un potenţial de creştere imens pentru Bosch. Acest lucru este determinat de o nevoie tot mai mare de soluţii de automatizare şi Industria 4.0, de "contopirea" sistemelor electrice şi hidraulice şi de cererea în creştere pentru GreenTech, pentru transformarea ecologică a economiei.

Hartung a mai declarat: "Prin consolidarea tehnologiei industriale creăm un echilibru mai bun între domeniile noastre de activitate. Datorită diversificării noastre largi, în calitate de companie globală de tehnologie, Bosch este mai creativ şi mai puternic".

Potrivit sursei citate, divizia de Tehnologie industrială este un furnizor important de servicii şi în cadrul Grupului Bosch, echipând cele aproximativ 240 de fabrici Bosch din întreaga lume cu tehnologie ce asigura o producţie eficientă din punct de vedere al resurselor, centrată pe necesităţile clienţilor. Astfel se asigură economii de peste jumătate de miliard de euro anual prin comenzi pe care grupul nu mai trebuie să le efectueze. La Târgul de la Hanovra (17-21 aprilie 2023), Bosch şi-a prezentat portofoliul de tehnologie industrială, inclusiv inovaţii în materie de robotică colaborativă, tehnologie de control pentru Industria 4.0, tehnologie hidraulică eficientă din punct de vedere energetic, maşini mobile electrificate, celule de carburant staţionare pentru clădiri şi fabrici, dar şi reciclarea automată a bateriilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb