Botiş a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa

Ziarul BURSA #Politică / 21 ianuarie 2013

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, afirmă că fostul ministru al Muncii Ioan Botiş, care este "o mare dezamăgire", a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Bistriţa, iar dacă nu ar fi făcut-o ar fi fost revocat, "pentru că nu a fost deloc implicat în actul electoral din decembrie 2012", conform Mediafax.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, că, în cazul în care Ioan Botiş nu şi-ar fi depus demisia, el ar fi cerut Biroului Permanent Judeţean al PDL să fie revocat din funcţia pe care a deţinut-o începând cu 2009.

"Ioan Botiş şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Biroului Permanent Municipal al PDL Bistriţa. În privinţa aceasta, lucrurile au fost foarte clare. Ioan Botiş a avut măcar demnitatea să-şi prezinte demisia pentru că altfel îl revocam şi pe el, pentru că nu a fost deloc implicat în actul electoral din decembrie 2012. A rămas membru al PDL. Calitatea şi-a păstrat-o, dar vom vedea cum evoluează lucrurile în continuare", a afirmat Ioan Oltean, adăugând că preşedinte interimar al PDL Bistriţa a fost numit Eugen Curteanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, Ioan Botiş şi-a depus demisia din funcţia de lider al PDL Bistriţa vineri seară, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud. Tot atunci, Ioan Oltean a propus revocarea din funcţiile de vicepreşedinţi a doi primari, Gheorghe Bălăjan din Dumitra şi Florin Simionca din Budacu de Jos, dar şi a secretarului general, Liviu Rusu, propuneri acceptate prin vot de BPJ, dar care trebuie votate în Consiliul de Coordonare Judeţean pentru a deveni valide.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb