Bozankaya va produce 33 de troleibuze noi pentru Timişoara

F.D.
Companii / 31 iulie

Bozankaya va produce 33 de troleibuze noi pentru Timişoara

Bozankaya, companie din Turcia, specializată în fabricarea vehiculelor ecologice de nouă generaţie pentru transportul public, îşi extinde colaborarea cu Primăria Timişoara câştigând licitaţia autorităţilor bănăţene pentru livrarea a 33 de troleibuze noi, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Este încă o etapă din strategia noastră de a creşte atractivitatea transportului în comun din Timişoara şi de a le oferi călătorilor condiţii decente de deplasare. De altfel, în ultimii ani am reuşit să modernizăm flota cu 70 de tramvaie şi autobuze electrice noi, şi această modernizare continuă.," a declarat primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Bozankaya este bine cunoscută pentru inovaţiile şi tehnologiile sale noi care revoluţionează transportul public. Compania turcă a semnat un acord pentru livrarea a 40 de tramvaie către Primăria Timişoara şi 34 de tramvaie către Primăria Iaşi. În cadrul acestor proiecte, compania a livrat până acum 25 de tramvaie la Timişoara şi 16 tramvaie la Iaşi. Acum, Bozankaya a câştigat licitaţia pentru troleibuze noi în Timişoara, urmând să livreze 33 de unităţi.

Contractul cu Primăria Timişoara va include livrarea celor mai recente mijloace de transport în două loturi diferite. Lotul I include opt troleibuze de 12 m alimentate cu baterii, iar Lotul II include 25 de troleibuze articulate de 18 m.

"Suntem extrem de mândri să anunţăm că am câştigat licitaţia pentru noi troleibuzele la Timişoara. După ce am livrat 25 de tramvaie, continuăm să îmbunătăţim calitatea vieţii cetăţenilor sprijinind mobilitatea prin transportul public. Scopul companiei este de a oferi soluţii de transport moderne şi ecologice, iar acest nou proiect câştigat în Timişoara reflectă angajamentul nostru continuu faţă de inovaţie şi durabilitate", a declarat Aytunç Gunay, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Bozankaya.

Iniţiativa beneficiază de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cu o valoare totală de peste 80.329.200 lei. Lotul I reprezintă 20.292.000 lei, în timp ce Lotul II reprezintă 78.300.000 lei, fără TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb