BRCI îşi consolidează echipa de conducere

G.B
Bănci-Asigurări / 12 iulie 2021

BRCI îşi consolidează echipa de conducere

BRCI îşi consolidează echipa de conducere

La un an de la relansarea activităţii, Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI) a decis să îşi consolideze echipa de management cu scopul de a gestiona mai bine procesul de diversificare a portofoliului său de produse şi servicii. Astfel, numărul membrilor Directoratului BRCI a fost majorat, în sensul segregării responsabilităţilor, fiecare dintre aceştia aducând o contribuţie specifică în procesul de luare a deciziilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, directoratul BRCI va fi format din 5 membri care vor coordona structuri de risc, structuri comerciale, activităţile de trezorerie şi operaţiunile băncii, alături de Directorul General al BRCI.  În acest sens, echipa de conducere a băncii va asigura o mai bună guvernanţă, cumulând mai multe expertize specifice ariilor coordonate.

Banca Naţională a României (BNR) a aprobat numirea lui Dragoş Călin în funcţia de Director General Adjunct - Divizia Comercial în cadrul BRCI, precum şi a 2 membri adiţionali în cadrul Consiliului de Supraveghere al băncii, în speţă domnii Murali Subramanian, care deţine o expertiză de peste 30 de ani în domeniul bancar, atât în ariile funcţiilor de control (risc, audit), cât şi în cele tranzacţionale - din care peste 24 ani în funcţii de conducere în instituţii precum Citibank, ABN Amro, FIM Bank - şi Pascal Olivier Marclay, care are o experienţă internaţională de 23 de ani în domeniul financiar, Corporate Banking şi Instituţii Financiare, inclusiv 15 ani de experienţă managerială în dezvoltare comercială, creditare şi restructurare credite, făcând parte din echipele unor bănci precum BNP PARIBAS, UBS Switzerland şi UBAF. 

George Ciobănaşu, Preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Băncii Române de Credite şi Investiţii, a afirmat: "Încă de la relansarea activităţii, BRCI şi-a propus să devină un model de bune practici pentru piaţa din România şi considerăm că sunt două modalităţi prin care putem realiza acest lucru: calitatea produselor şi a serviciilor şi calitatea echipei. Eforturile noastre permanente de a răspunde nevoilor şi cerinţelor clienţilor ne ajută să ne îndeplinim ţintele ambiţioase. Calitatea serviciilor BRCI nu poate exista în absenţa unor oameni foarte bine pregătiţi care să le creeze, să le implementeze şi să le dezvolte. Le urăm bun-venit în echipă noilor membri ai conducerii băncii, precum şi noilor colegi şi împreună vom face paşi mici şi siguri pentru a continua trendul ascendent pe care l-am înregistrat în ultima perioadă".

În ultimele 18 luni, BRCI şi-a consolidat activitatea, ceea ce a impus creşterea nivelului de competenţe specifice, nu doar la nivelul conducerii executive, ci şi în rândul angajaţilor. În prezent, 80% dintre aceştia provin din mediul bancar şi au, în medie, 15 ani de experienţă în acest domeniu de activitate.

Banca Română de Credite şi Investiţii îşi propune să-şi consolideze prezenţa pe piaţa din România, iar printre principalele sale obiective strategice, pentru următorii 2 ani, se numără: optimizarea operaţiunilor prin implementarea unor noi instrumente digitale pentru retail, ce vor fi oferite în România şi spaţiul european; optimizarea resurselor umane prin recrutarea unui număr adecvat de specialişti care să contribuie la realizarea noii strategii a băncii; creşterea activităţii pe zona de retail şi IMM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb