BRD lansează un serviciu de economisire la plata cu cardul

F.A.
Comunicate de presă / 27 iunie 2013

BRD a lansat serviciul de economisire la plata cu cardul, care permite realizarea de economii la fiecare plată realizată cu cardul la orice POS, precum şi online, în ţară sau în străinătate.

"Lansarea acestui nou serviciu se încadrează în strategia băncii de a-şi consolida poziţia pe piaţa economisirii prin oferirea unor servicii complementare, flexibile şi inovatoare deţinătorilor de carduri", a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Marketing şi Managementul Produselor din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

Accesul la serviciu presupune deţinerea unui card de debit ataşat unui cont curent şi a unui cont de economii. Serviciul este gratuit, iar transferurile între contul curent al clientului şi contul de economii nu sunt purtătoare de comisioane. Sumele economisite sunt remunerate cu dobânzile standard valabile pentru conturile de economii, în funcţie de tipul şi moneda acestora.

La fiecare cumpărătură cu cardul, o sumă este trecută automat în contul de economii ales, în funcţie de opţiunea clientului. Acesta poate să aleagă una dintre cele patru variante puse la dispoziţie de bancă, respectiv rotunjirea sumei plătite cu cardul până la prima valoare întreagă, rotunjirea sumei plătite cu cardul până la prima sumă multiplu de zece, procent din suma plătită (1%/5%/10%/15%/20%) sau sumă fixă, indiferent de suma cheltuită (1/5/10/20/50 lei sau 1/2/5/10/15 euro sau dolari).

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din ţara noastră, după valoarea activelor.

BRD a înregistrat, anul trecut, pierderi de 322 milioane lei, ca urmare a creşterii cu 61,6% a provizioanelor, la 1,938 miliarde lei, a anunţat instituţia de credit. În primul trimestru, banca a avut un profit de 13 milioane lei, în scădere cu 84% faţă de T1 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb