British Council îşi "deschide porţile" pentru toţi în noua sa locaţie din Bucureşti consiliat de CBRE

T.B.
Companii / 11 iulie 2023

British Council îşi "deschide porţile" pentru toţi în noua sa locaţie din Bucureşti consiliat de CBRE

CBRE a consiliat British Council în procesul de alegere a unui nou centru de învăţare în Bucureşti, în clădirea de birouri One Cotroceni Park. Decizia face parte din noua strategie a organizaţiei în domeniul relaţiilor culturale de a-şi creşte numărul de centre şi de a se apropia mai mult de studenţii săi. Acesta este al doilea centru British Council care se deschide în Bucureşti în acest an într-o clădire modernă.

Noul centru de predare va fi amplasat într-unul dintre parcurile de birouri din Bucureşti, One Cotroceni Park, şi va beneficia de poziţionarea într-una dintre cele mai convenabile zone din Bucureşti, în apropierea zonelor rezidenţiale şi a altor facilităţi, fiind foarte bine conectat la transportul public cu acces facil la metrou, autobuz, tramvai şi maşină.

Centrul de învăţare îşi va începe activitatea didactică din data de 18 septembrie şi va fi inaugurat cu un eveniment de tip Open Doors cu o durată de 5 zile în perioada 11 - 15 septembrie, în cadrul căruia British Council îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să participe la evenimentele de seară. Mai multe informaţii şi actualizări vor fi comunicate prin intermediul canalelor de social media ale British Council România.

"Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea unui nou centru de predare al British Council în One Cotroceni Park. Datorită creşterii cererii de cursuri de limbă engleză de înaltă calitate adăugăm centre noi sediului nostru tradiţional din vecinătatea Pieţei Romane, extinzându-ne cu două locaţii suplimentare pentru a fi mai aproape de şi mai mulţi dintre cursanţii noştri. Bucureştiul creşte, iar deplasarea în oraş devine tot mai anevoioasă, astfel că dorim să ne facem cât mai accesibili oferind cursurile noastre în locaţii în care clienţii pot profita la maximum de timpul lor preţios. Toţi cei interesaţi să afle mai multe despre ceea ce oferim sunt invitaţi cu drag la evenimentele de tip "porţi deschise", care vor avea loc în fiecare zi între 11 şi 15 septembrie." - Andrew Glass, Country Director al British Council Romania

Cu peste 80 de ani de experienţă în furnizarea de educaţie şi calificări în limba engleză şi în promovarea oportunităţilor educaţionale şi a înţelegerii interculturale, British Council are peste 100 de milioane de cursanţi în întreaga lume în fiecare an.

În Bucureşti, compania British Council a înregistrat peste 10.000 de cursanţi în ultimii 2 ani şi îşi propune să se apropie cât mai mult de cursanţii săi, intrând în noi locaţii mai accesibile pentru aceştia. În acest sens, ajutată de CBRE, organizaţia a deschis un centru similar şi în nordul Bucureştiului, în zona "Piaţa Presei Libere", într-o altă locaţie foarte bine conectată la infrastructura şi facilităţile oraşului.

Ambele centre se vor deschide pentru elevi de toate vârstele, cu cursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani şi adulţi, în luna septembrie. Părinţii îşi pot aduce copiii pentru a testa cursurile organizaţiei în cadrul unui eveniment de tip "porţi deschise" de 5 zile, între 11 şi 15 septembrie, în cadrul căruia toţi copiii se pot înscrie la sesiuni de micropregătire, în timp ce părinţii pot participa la discuţii despre modalităţile de predare. De asemenea, în aceste seri sunt organizate şi evenimente pentru cursanţii adulţi.

Situat în zona Centru-Vest a Bucureştiului, pe strada Sergent Nuţu Ion nr. 44, One Cotroceni Park este deja un reper pe piaţa imobiliară locală, fiind dezvoltat de principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, cu destinaţie mixtă, comerciale şi de birouri One United Properties, (BVB: ONE).

Clădirea beneficiază de certificarea LEED Platinum v4, care atestă o funcţionare durabilă şi un impact minim asupra mediului, precum şi de certificarea WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea şi bunăstarea la locul de muncă. Angajaţii vor beneficia, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorită spaţiilor mari de birouri, cu multă lumină naturală, precum şi a celor mai recente tehnologii implementate prin LED-uri, HVAC şi lifturi cu recuperare de energie.

"Prin angajamentul nostru faţă de comunităţile pe care le construim, punem un accent special pe nevoile celor care lucrează, locuiesc şi îşi petrec timpul în clădirile noastre, iar într-o comunitate atât de mare precum comunitatea One, facilităţile de educaţie sunt esenţiale. Suntem încântaţi să găzduim un centru British Council. Nu în ultimul rând, prin ceea ce facem la One, continuăm să dezvoltăm ecosistemul divers de facilităţi pe care le oferim chiriaşilor noştri", adaugă Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb