"BT Capital Partners" şi "IIB" extind oportunităţile de colaborare

Jose Fierro
Companii / 21 decembrie 2016

Paul Prodan

Paul Prodan

"BT Capital Partners" ("BTCP"), compania de consultanţă şi brokeraj a Grupului Financiar "Banca Transilvania" şi "International Investment Bank" (IIB) au demarat un Parteneriat de Cooperare Strategică pentru extinderea colaborării dintre cele două instituţii şi continuarea cooperării în domeniul pieţelor de capital, anunţă "BTCP" într-un comunicat de presă.

Acordul a fost semnat de Paul Prodan, Preşedintele Consiliului de Administraţie "BTCP" şi de Denis Ivanov, Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie "IIB".

"BT Capital Partners" şi "IIB" şi-au propus dezvoltarea parteneriatului în următoarele direcţii: credite sindicalizate şi interbancare, operaţiuni de trezorerie, consultanţă şi garanţii bancare inclusiv pentru operaţiuni de export-import, lansarea unor linii de credit pentru IMM-uri, respectiv schimb de experienţă şi expertiză financiară aşa încât cât mai multe organizaţii să implementeze cele mai noi tehnologii.

Paul Prodan, preşedintele Consiliului de Administraţie, "BTCP", a declarat: "Acest acord continuă excelenta colaborare cu International Investment Bank pentru atragerea de finanţare prin Bursa de Valori Bucureşti. Suntem încrezători că parteneriatul va fi un impuls puternic pentru creşterea gradului de intermediere financiară din România".

Denis Ivanov, Vicepreşedinte, Consiliul de Administraţie, "IIB", afirmă: "Acordul instituţionalizează cooperarea noastră de succes, pe termen lung, cu BT Capital Partners, care asistă banca noastră pentru finanţarea, la costuri avantajoase, prin Bursa de Valori Bucureşti. Sunt convins că parteneriatul acesta va contribui la creşterea pieţei de capital şi a economiei din România".

Prin asistenţa "BT Capital Partners" în 2015 şi 2016, "International Investment Bank" a plasat cu succes două oferte de obligaţiuni pe piaţa din România, în valoare totală de 411 milioane lei (aproximativ 90 milioane euro).

În anul 2013, "IIB" a acordat companiei "BT Leasing", membră a Grupului Financiar "Banca Transilvania", o linie de credit de 10 milioane euro pentru suţinerea IMM-urilor din România.

"BT Capital Partners", companie membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, este membru exclusiv în România al alianţei internaţională de consultanţi din domeniul fuziunilor şi achiziţiilor "Oaklins", cea mai mare. A fost consultant şi a intermediat peste 50 oferte publice, cu finanţări de peste 1 miliard de euro.

"BTCP" oferă servicii de brokeraj, consultanţă pentru listarea pe piaţa de capital şi atragerea de investitori, pentru fuziuni şi achiziţii, atragerea şi structurarea de finanţări complexe, analiză de piaţă şi consultanţă strategică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb