Conştient de profunzimea valorilor vechi, autentice, caracteristice românilor, Angst susţine redescoperirea tradiţiilor şi promovarea acestora în rândul generaţiilor mai vechi şi mai noi. Şi pentru că Angst este specialist în ale mâncării, aici a făcut primul popas şi a adus direct de la macerat Bunătăţi de Mangaliţa.
Cunoscut din vechime ca porcul cu părul creţ, Mangaliţa este acum pe cale de dispariţie în România. Aceasta este o rasă semidomestică, provenită din mistreţ, crescută în spaţii largi construite direct în pădure, unde porcii se hrănesc cu jir şi ghindă.
Este una dintre puţinele rase crescute tradiţional iar carnea ei marmorată are calităţi nutritive de înaltă clasă: savoare, gust de porc crescut în curte, nivel mai redus de colesterol "rău". Pe baza ei au fost concepute multe din reteţele produselor tradiţionale româneşti: salam de Sibiu, cârnaţi de casă, şunci afumate.
Angst aduce acum pe masa cunoscătorilor fripturi alese din ceafa, muşchiuleţ, pulpă şi cotlet, cârnaţi proaspeţi afumaţi şi şunculiţă afumată care să încânte gurile românilor, să îi lase pe gânduri lângă o carafă de vin roşu.
Gama Bunătăţi de Mangaliţa este adresată segmentului HoReCa, în special restaurantelor cu specific românesc. În urma introducerii pe piaţa a noilor produse estimăm o creştere 5% a veniturilor pe acest segment.
Prin natura sa tradiţională produsul satisface şi gusturile celor mai rafinaţi clienţi ai magazinelor Angst ce au în ierarhia lor de valori calitatea, savoarea gustului şi siguranţa alimentară.