Fermă de pui la cele mai înalte standarde tehnologice la Scorniceşti

I.Ghe.
Companii #Agro-alimentar / 6 august

Carmistin a inaugurat, la Scorniceşti, judeţul Olt, una dintre cele mai mari şi moderne ferme de pui deţinute de Grup, în urma unei investiţii care se ridică la 10 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă emis de către companie.

Noua fermă este parte din planul de extindere a capacităţilor de producţie, într-un an în care Grupul derulează simultan numeroase proiecte complexe de dezvoltare, de la ferme de pui şi porc, la fabrici de nutreţuri şi facilităţi de producţie hrană. Prin ferma de la Scorniceşti, care are o suprafaţă totală de aproximativ 178.000 metri pătraţi şi este dotată cu panouri fotovoltaice pentru consum, Carmistin continuă procesul de implementare a unor tehnologii de ultimă generaţie în ceea ce priveşte consumul de energie termică şi electrică, odată cu revalorificarea resurselor şi deşeurilor rezultate din activităţile agricole desfăşurate de companiile din Grup.

Noua capacitate de producţie este deservită de 70 de angajaţi, majoritatea din mediul rural.

Andrei Brumaru, CEO Carmistin, a declarat: "Acest nou proiect este parte din planul nostru de dezvoltare pentru următorii ani, în care urmează să investim peste 350 milioane euro în extinderea şi diversificarea portofoliului de produse La Provincia, cu scopul atingerii unui nou obiectiv strategic: acela de a consolida Carmistin, The Food Company. O expansiune care va întări poziţia Grupului pe piaţa internă şi externă şi care reflectă, în acelaşi timp, angajamentul nostru faţă de principiile dezvoltării durabile, cu grijă faţă de resurse, oameni şi mediu".

Carmistin Grup este clasat între primii producători de alimente din România şi pe prima poziţie în ierarhia producătorilor de carne la nivel naţional. Grupul este alcătuit din peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre şi ouă, creşterea porcilor, creşterea bovinelor dar şi în producţia de cereale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb