BUŞOI:  "Este o galerie de miniştri incompetenţi care astăzi duc România către haos"

A.C.
Politică / 22 octombrie 2017

Cristian Buşoi

Cristian Buşoi

Actualizare 14:09 Orban: "Ne luptăm cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi cei care au curajul să îi critice"

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, astăzi, la congresul în cadrul căruia Tineretul Naţional Liberal îşi va alege conducerea, că nu îi place când membri ai partidului "au zel" în campaniile interne, dar pe cele externe nu riscă să le ducă, afirmând că bătălia politică este cu adversar politic, iar PNL se luptă cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile pentru a-i lovi pe care care îi fac opoziţie, potrivit unei surse din presă.

Ludovic Orban a declarat, citat de News.ro: "(...) Nu îmi place ca membri ai PNL să fie numiţi în guvernul Tudose şi mai ales membri care sunt membri în comisia de organizare a congresului să fie în această situaţie, să fie numiţi secretari de stat. Nu îmi place ca unii să manifeste zel aici, în partid, în campanii interne, dar când e vorba de bătălii exterioare să nu rişte nimic, să nu îşi pună pielea la bătaie şi întotdeauna să considere că politica este o chestiune de şcolării interne şi nicidecum o bătălie poltică. Bătălia este cu adversar politic, asumându-ţi riscuri, responsabilităţi, punându-ţi în pericol firma, locul de muncă, chiar şi liniştea personală, pentru că nu ne luptăm cu un partid normal, care se bate cu noi în idei, ci ne luptăm cu un partid dictatorial, care foloseşte instituţiile statului să-i lovească pe toţi cei care au curajul să îi critice, să facă opoziţie şi să îi convingă pe oameni că nu sunt buni şi că duc ţara într-o direcţie greşită".

Conform sursei, liderul PNL a mai afirmat că "PSD scade, PNL creşte" şi că liberalii au nevoie de tineri pentru a aduce partidul pe prima poziţie a scenei politice.

Orban li s-a adresat membrilor TNL: "Ne aşteaptă un lung şi intens efort, o perioadă de muncă, în care trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a reuşi să ridicăm PNL la poziţia pe care o merită, de prim partid pe scena politică. PSD scade, PNL creşte. Asta este realitatea. Am nevoie de voi, PNL are nevoie de voi, de curajul şi creativitatea voastră".

(A.C.)

-----

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, li s-a adresat, astăzi, membrilor Tineretului Naţional Liberal (TNL) şi candidaţilor la conducerea organizaţiei, spunându-le să profite de orice oportunitate pentru a învăţa despre politică şi guvernare, pentru că politica din România are nevoie de competenţă, potrivit unei surse din presă.

Buşoi a afirmat, citat de News.ro, că ţara este condusă de "o galerie de miniştri trişti şi incompetenţi", care sunt dovada că "orice şmecher care ştie să-şi servească şeful de partid în PSD poate ajunge în România secretar de stat sau ministru".

Preşedintele PNL a menţionat: "Avem nevoie de competenţă în politică şi vreau să vă încurajaţi să dezvoltaţi această competenţă. O şcoală bine făcută, implicare, folosirea fiecărei oportunităţi, fiecărui training, fiecărei şcoli de vară, pentru a învăţa ceva despre politică, despre guvernare, despre societate. Pentru că ceea ce văd astăzi românii şi ceea ce trebuie să schimbăm noi în România este o profundă incompetenţă. Este o galerie de miniştri trişti şi incompetenţi care astăzi duc România către haos".

Conform sursei, preşedintele PNL Bucureşti a adăugat că PSD a arătat că oricine care ştie să-şi servească şeful de partid poate avea o funcţie înaltă în stat.

Buşoi a mai spus: "Poate un lucru cel puţin la fel de grav cu minciuna pensiilor şi salariilor care a dezvoltat-o PSD, este ideea că orice politruc din judeţul de baştină a unui lider PSD, orice baron local, orice şmecher care ştie să-şi servească şeful de partid în PSD poate ajunge în România secretar de stat sau ministru. Iar acesta este un alt lucru descurajant pentru tinerii acestei ţări, pentru că nu mai înţeleg unde este locul meritocraţiei şi competenţei în politică".

Potrivit sursei citate, el şi-a încheiat discursul cu un îndemn pentru TNL: "Învăţaţi să aduceţi voturi pentru PNL. Este singura măsură reală a succesului în politică".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Orice smecher de secretar de stat stie suma ce trebuie sa o dea ca spaga pentru pozitie. Mai bine Busoi ar face o analiza la toate partidele inclusiv PNL pentru a comunica viitorilor tineri ce intra in politica la ce sume de bani sa ceara de la parintii lor.

    Si am uitat: INFLATIA domnilor sa fie inclusa !!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb