BVB a solicitat DC completarea ordinii de zi a AGOA

C.P.
Piaţa de Capital / 29 septembrie 2010

Bursa de Valori Bucuresti informează că a solicitat Depozitarului Central completarea ordinii de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor convocată pentru data de 21-22 octombrie 2010, se arată într-un comunicat al Bursei, remis redacţiei.

Astfel, pe ordinea de zi au fost incluse două noi teme. Prima temă este "mandatarea noului Consiliu de Administraţie al Depozitarului Central pentru întocmirea şi prezentarea Adunării Generale a acţionarilor a unui studiu de impact privind tranzacţiile OTC pe piaţa de capital din România şi pentru prezentarea CNVM a cadrului general al tranzacţiilor OTC, precum şi pentru desfiinţarea hotărârii Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central din 20.09.2010 referitoare la tranzacţiile OTC".

De asemenea, a fost adăugată "aprobarea suspendării/neratificării hotărârii Consiliului de Administraţie al Depozitarului Central din 20.09.2010 referitoare la tranzacţiile OTC, până la data aprobării studiului de impact de către noul consiliu de administraţie al Depozitarului Central şi a prezentării răspunsului favorabil al CNVM asupra cadrului general al tranzacţiilor OTC".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. din nou gasca lui farmache pune frana, vor studiu de impact, pe banii pietei de capital, s-o mai lungeasca, dupa ce piata OTC a fost aprobata in 02.2009, ca de obicei...

    1. au dreptate ... nu e acum momentul pentru o piata OTC .... inca ne straduim sa cream o bursa adevarata, inca nu e loc pentru un OTC. Sa speram ca va fi amanat proiectul OTC sau macar cat de cat stabilite niste limite, in ce conditii se pot face tranzactii pe OTC .... Altfel tranzactiile de pe bursa se vor muta pe OTC. Nu cred ca asta vrem

      Cred ca nu e mai e momentul pentru o "piata" asa cum e cea organizata de BVB.

      Trebuie recladita piata de capital si increderea in astfel de piata, iar a permite OTC-urile e un foarte bun inceput. In fapt acest OTC ofera BVB sansa sa renasca pe baze sanatoase (daca e capabila de asa ceva). 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb