CA a fost numită lider în IT Asset Lifecycle Management

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 aprilie 2009

CA, reprezentată în România de către SolvIT Networks, a fost numită lider pentru instrumentele IT Asset Lifecycle Management (ITALM) în raportul The Forrester Wave: IT Asset Lifecycle Management, Q2 2009 (Aprilie 2009). CA a primit clasificarea de "Lider" pe baza ofertelor sale complete şi a viziunii excelente a produselor sale, în urma evaluării din partea Forrester a CA IT Client Manager şi CA IT Asset Manager.

Pentru raportul despre instrumentele de management ITALM, analiştii Forrester au evaluat 12 produse aparţinând de 11 producători, bazându-se pe 81de criterii grupate în funcţie de Oferta Curentă, Strategie şi Prezenţa pe Piaţă. Soluţia oferită de CA, care include CA IT Client Manager şi CA IT Asset Manager, a obţinut punctajul cel mai mare pentru categoriile Oferta Curentă şi Prezenţa pe Piaţă. Oferta Curentă a fost evaluată în funcţie de diferite caracteristici iar CA a obţinut punctajul cel mai mare pentru managementul contractual, managementul vânzărilor şi managementul financiar. Prezenţa pe piaţă a fost evaluată în funcţie de numărul de instalări la clienţi şi venituri obţinute.

"Investiţiile în proiecte ITALM - contabilizarea tuturor bunurilor pe parcursul întregului ciclu de viaţă, de la procurare până la retragerea acestora din utilizare - cresc, pe măsură ce companiile reacţionează la presiunea conformităţii şi realizează că o documentare amănunţită a "proprietăţii" IT poate forma o fundaţie pentru multe alte obiective - în special pentru acela de a conduce IT-ul ca pe o afacere", a declarat Forrester în raport. "Pe măsură ce organizaţiile IT se străduiesc să ofere clienţilor serviciile potrivite la preţurile potrivite, cu cea mai bună calitate, este important ca acestea să-şi administreze bunurile IT ca pe o bază pentru livrarea serviciilor şi suportul serviciilor. Motivul este foarte simplu: Dacă nu ştii ce ai în proprietate, nu poţi să realizezi şi să oferi servicii la nivel înalt".

CA e de părere că organizaţiile au nevoie de vizibilitate şi control complet asupra bunurilor IT pentru a reduce costurile, a administra acordurile de licenţiere a software-ului şi a îmbunătăţi planificarea financiară, ca parte a unei abordări de administrare a serviciilor IT bazată pe portofoliu.

"Formată din IT Client Manager, CA IT Asset Manager şi CA Service Accounting, această soluţie se potriveşte perfect organizaţiilor care ultilizează instrumente de management organizaţional de la CA cât şi companiilor care doresc o soluţie ITALM bine conturată şi extrem de sofisticată", a spus Evelyn Hubbert, analist senior, Infrastructura şi Operaţii IT, Forrester Research.

"În vremuri grele, IT-ul ar trebui să ajute la reducerea costurilor fără a compromite creşterea afacerii. Beneficiile managementului costului oferite de IT Asset Management sunt bine cunoscute şi pot avea un impact semnificativ asupra nivelului afacerii, permiţând bugetarea şi previzionarea, îmbunătăţind negocierea contractelor, optimizând cheltuielile de capital şi asigurând conformitatea licenţelor software", a spus Brian Bell, vice preşedinte senior şi manager general, CA Service Management. "Cu o privire la nivelul portofoliului asupra tuturor costurilor bunurilor IT, soluţiile CA Asset Lifecycle Management pot ajuta organizaţiile să îmbunătăţească deciziile de business, pentru un management financiar mai eficient şi costuri administrative reduse."

CA (NASDAQ: CA) este leaderul mondial al companiilor independente de software de management IT. Cu viziunea şi expertiza Enterprise IT Management de la CA, companiile pot să administreze şi să securizeze într-un mod mai eficient IT-ul pentru a optimiza performanţele afacerii şi a susţine avantajul competitiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb