Caietele de sarcini pentru acordarea primelor 2 multiplexe de televiziune digitală terestră lansate în consultare publică

C.P.
Companii / 14 iunie 2010

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) supune consultării publice caietele de sarcini pentru procedurile de selecţie comparativă de acordare a licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru în vederea operării primelor două multiplexe de televiziune digitală terestră DVB-T pe teritoriul României, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Prin intermediul primului multiplex se va asigura cel puţin transmisia programelor publice de televiziune furnizate de Societatea Română de Televiziune, TVR1 şi TVR2. Persoanele interesate pot depune oferte pentru ambele proceduri de selecţie organizate de ANCOM şi pot obţine ambele licenţe de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru.

Acoperirea cu servicii de televiziune digitală terestră se va face în patru faze, cu respectarea următoarelor termene: 30 iunie 2011 - acoperirea a cel puţin 60% din populaţie şi 50% din teritoriu (prima fază a dezvoltării), 31 decembrie 2011 - acoperirea a cel puţin 80% din populaţie şi 70% din teritoriu (a doua fază), 30 iunie 2012 - acoperirea a cel puţin 90% din populaţie şi 80% din teritoriu (a treia fază) şi 17 iunie 2015 - acoperirea a cel puţin 95% din populaţie (a patra fază). Pentru fiecare fază ofertanţii vor face câte un angajament cu privire la numărul de emiţătoare instalate, lista alocărilor implementate, cu evidenţierea localităţilor acoperite, procentajul de populaţie şi teritoriu acoperite.

După finalizarea consultării, ANCOM îşi propune să pună în vânzare caietul de sarcini începând cu data de 1 iulie 2010, să primească ofertele până la data de 19 august 2010 şi să desemneze câştigătorii licitaţiilor la data de 20 septembrie 2010 pentru primul multiplex şi la data de 30 septembrie 2010 pentru cel de-al doilea. Licenţele se vor acorda pentru o perioadă de 10 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb