Călăuze sârbe reţinute la Timişoara

George Forcoş
Miscellanea / 2 octombrie 2016

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Jimbolia - I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni sârbi despre care există indicii că s-au implicat în trecerea ilegală peste frontieră a grupului de 11 migranţi, format din 8 bărbaţi, o femeie şi 2 copii, depistat vineri dimineaţă, informează Poliţia de Frontieră prin intermediul unui comunicat de presă.

"În data de 30.09.2016, în urma depistării în zona de competenţă a Sectorului P.F. Jimbolia a unui grup de 11 migranti în timp ce încerca să intre ilegal în ţara noastră, poliţiştii de frontieră au extins verificările în zonă şi, în urma cercetarii terenului, au identificat pe o comunicaţie din apropierea graniţei cu Serbia, un taximetru cu numere de înmatriculare sarbesti care se afla în staţionare. La volanul autoturismului se afla un cetăţeanul sârb P. Milorad, în vârstă de 61 ani. Existând suspiciuni cu privire la prezenţa în zonă, şoferul a fost condus la sediul sectorului pentru verificări", se arată în comunicatul citat.

În urma verificărilor, executate de către lucrători din cadrul I.T.P.F. Timişoara, s-a stabilit că acesta era implicat în călăuzirea grupului de migranţi depistat cu cateva ore mai devreme, iar în urma extinderii cercetărilor a rezultat că în activitatea infracţională a mai fost implicat un alt cetaţean sârb, O. Slobodan, în vârstă de 63 de ani, care a fost identificat intr-o staţie Peco de pe raza localităatii Jimbolia.

Cetăţenii sârbi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, cazul fiind preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care a emis pe numele celor doi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ulterior dispunând măsuara arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb