Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România acordă Primăriei Municipiului Iaşi primul titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române

J.P.
Miscellanea / 5 noiembrie 2020

Astăzi, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România acordă Primăriei Municipiului Iaşi primul titlul de Ambasador al comunităţii de afaceri franco-române, conform unui comunicat trimis redacţiei.

CCIFER recunoaşte astfel faptul că Primăria Municipiului Iaşi reprezintă pentru comunitatea noastră un partener tradiţional, o instituţie cu un semnificativ potenţial de a se angaja în demersurile CCIFER cu impact local, regional, naţional şi european, precum şi un centru cu proiecte valoroase pentru membrii comunităţii de afaceri franco-române, precizează sursa citată.

François Coste, preşedinte CCIFER: "După trei ani de strânsă şi fructuoasă colaborare, considerăm că a sosit momentul să celebrăm prietenia dintre comunitatea de afaceri franco-română şi Primăria Municipiului Iaşi. În acelaşi timp, suntem de părere că acest context este şi un bun prilej de a explora valenţele parteneriatului nostru şi mai îndeaproape, cu scopul de a aprofunda dezvoltarea economică şi durabilă a regiunii. Ne dorim ca Primăria Municipiului Iaşi să continue să promoveze valorile francofoniei şi să se implice în demersul anual CCIFER de stimulare a comunităţii mediului de afaceri în regiunea Moldovei. Vă asigurăm că, alături de partenerii noştri locali, vom continua să fim un promotor activ al oportunităţilor oferite de Municipiul Iaşi, precum şi un contribuitor pentru soluţionarea diverselor nevoi ale regiunii."

Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi: "Relaţia dintre Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România şi Primăria Municipiului Iaşi a evoluat în ultimii ani pe toate palierele de cooperare, Iaşul devenind una dintre principalele destinaţii ale investitorilor francezi în România. Titlul de Ambasador CCIFER pe care Primăria Municipiului Iaşi l-a primit astăzi ne onorează şi confirmă excelenta colaborare, în atât de multe domenii, dintre oraşul nostru şi membrii comunităţii de afaceri franco-române. Suntem onoraţi, iar această distincţie ne şi obligă să continuăm să fim un partener de dialog şi să contribuim la consolidarea atractivităţii economice a Municipiului Iaşi! Mulţumim!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb