Camera de Comerţ şi Industrie România-Israel sărbătoreşte 25 de ani pe piaţa din România

Ioana Dogaru
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 18 noiembrie 2015

Camera de Comerţ şi Industrie România Israel (CCIRI) şi-a sărbătorit cei 25 de ani de existenţă în România în cel mai înalt punct al Bucureştiului - Sky Tower. Evenimentul "25 and sky is the limit" a reunit personalităţi de seamă atât din România, cât şi din Israel.

Printre cei aproximativ 150 de invitaţi, s-au numărat Excelenţa Sa, Ambasadorul Statului Israel în România, doamna Tamar Samash, şeful misiunii economice al Ambasadei Israelului în România, domnul Matan Safran, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi, în prezent, deputat în Parlamentul României, domnul Aurel Vainer şi preşedintele fondator al CCIRI, domnul Jose Iacobescu.

Evenimentul a marcat sărbătorirea a 25 de ani de relaţii bilaterale între România şi Israel. Obiectivul principal al CCIRI în toţi aceşti 25 de ani a rămas neschimbat: creşterea schimburilor bilaterale între cele două ţări. Fie că este vorba de importuri sau de exporturi, Camera de Comerţ România - Israel lucrează pentru atingerea acestui obiectiv atât cu Ambasada Israelului în România, cât şi cu Ambasada României în Israel.

"Ne bucurăm şi ne onorează să avem lângă noi, cu această ocazie specială, astfel de prieteni. Sărbătorim un sfert de secol în care am colaborat cu oameni excepţionali, cărora le mulţumim pentru implicarea susţinută în toate proiectele Camerei. Am oferit fiecăruia câte o medalie ediţie limitată, în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat."

Călin Coşar, Preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie România Israel

Pentru a susţine cererile de import-export dintre România şi Israel, CCIRI caută producători, distribuitori sau parteneri pentru diverse companii din cele două ţări. Totodată, pentru a spori creşterea schimburilor bilaterale, Camera urmăreşte să atragă cât mai mulţi membri prin organizarea de evenimente de networking dedicate atât companiilor deja membre, celor simpatizante, cât şi partenerilor şi potenţialilor parteneri.

O altă direcţie de acţiune o reprezintă crearea unor grupuri de lucru care să susţină, cu o anumită regularitate, dezbateri axate pe câteva sectoare de activitate. Aceste dezbateri neutre au rolul de a oferi o vedere de ansamblu din perspectiva comunităţii de afaceri. Primul astfel de grup de lucru, în sectorul "financial services", este constituit din reprezentanţii a cinci bănci şi deja şi-a început activitatea.

Printre sponsorii principali ai evenimentului se numără: Firon Bar Nir, Leumi Bank, New Kopel, Tuborg şi SkyTower.

Fondată în 1990, Camera Bilaterală de Comerţ şi Industrie România Israel este o organizaţie non-profit care numără printre membri săi companii de renume atât în România, cât şi în Israel, din diverse sectoare de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb